Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Διαφορετική Κροατία με Ισλανδία! Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα

Μουντιάλ 2018: Διαφορετική Κροατία με Ισλανδία! Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Κροατία θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου με την Ισλανδία. Αυτό παραδέχθηκε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της “χρβάτσκα”, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η Κροατία εξασφάλισε την πρόκριση της στους “16” του Μουντιάλ 2018, μετά τον θρίαμβο επί της Αργεντινής. Αρκετοί ενδεκαδάτοι παίκτες της, όμως, αντιμετωπίζουν πρόβλημα καρτών, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να μην επιθυμεί να ρισκάρει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τους Ισλανδούς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “χρβάτσκα” θα προφυλάξει όσους κινδυνεύουν, με τους Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς να είναι δύο από τους έξι παίκτες που έχουν πρόβλημα.

“Θα ήθελα να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου”, τόνισε ο Ντάλιτς στους εκπροσώπους του Τύπου στο προπονητικό κέντρο της Κροατίας στο Ροσκίνο και πρόσθεσε:

«Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι έχουμε κάποιους παίκτες με κίτρινες κάρτες, οπότε θα κάνουμε αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν θα παίξουν όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, διότι είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Υπάρχουν 22 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν.»

Mundial Τελευταίες ειδήσεις