Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Δωρεάν διαμονή στο σπίτι του Μπεργκ!

Μπεργκ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο φίλος της Σουηδίας, Γέσπερ Μπέργκβιστ ήταν ο νικητής του διαγωνισμού που οργάνωσαν οι χορηγοί της εθνικής, Svenska Spel, με έπαθλο να μείνει δωρεάν στο διαμέρισμα του Μάρκους Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από φιλόξενος με τον καινούργιο «ενοικιαστή», Γέσπερ Μπέργκβιστ, καθώς πριν αναχωρήσει με την αποστολή για την Ρωσία φρόντισε να γεμίσει το ψυγείο με δωρέαν φαγητά και ποτά.

Το έκανε αυτό, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι ο 28χρονος Μπέργκβιστ θα έκανε κάποιες δουλειές για εκείνον μέσα στο σπίτι.

Ο 31χρονος επιθετικός της Αλ-Αϊν τοποθέτησε μία λίστα στο ψυγείο του, ζητώντας μεταξύ άλλων από τον Μπέργκβιστ να φροντίζει τα λουλούδια του και να συντονιστεί στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Σουηδίας με τη Νότια Κορέα.

Ο οπαδός ήταν υποχρεωμένος και παρακολούθησε τον αγώνα με μερικούς φίλους, βλέποντας τον Μπεργκ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 20ο λεπτό για να σκοράρει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ευτυχώς, ο Αντρέας Γκράνγκβιστ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και η Σουηδία πήρε τη μεγάλη νίκη.

Με δήλωσή του στην «Expressen» ο Μπέργκβιστ στάθηκε στο γεγονός: «Ένας φίλος πρόσθεσε τη συμμετοχή μου στο Facebook και μοιάζει με αστεία και μοναδική ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις