Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: “Επίθεση” Ντάλιτς σε Σαμπάολι! “Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής”

Μουντιάλ 2018: “Επίθεση” Ντάλιτς σε Σαμπάολι! “Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Χόρχε Σαμπάολι δεν χαιρέτησε τον Ζλάτκο Ντάλιτς μετά το τέλος του αγώνα της Κροατίας με την Αργεντινή, με τον προπονητή των Κροατών να εξαπολύει επίθεση στον τεχνικό της “αλμπισελέστε”.

Η Κροατία σύνετριψε την Αργεντινή με 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018 και προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Χόρχε Σαμπάολι δεν χαιρέτησε τον Ζλάτκο Ντάλιτς, με τον τεχνικό των Κροατών να καρφώνει αυτόν της “αλμπισελέστε”.

“Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής”

Ο Ντάλιτς ρωτήθηκε για το τι του είπε μετά το ματς ο Σαμπαόλι κι απάντησε: “Δυστυχώς τίποτα. Και λυπάμαι γι’ αυτό. Ουδέποτε έφυγα από το γήπεδο ύστερα από αγώνα χωρίς να χαιρετήσω τον αντίπαλο προπονητή, είτε έχασα είτε νίκησα.

Πριν από το παιχνίδι του έκανα δώρο μια φανέλα της Κροατίας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ωραίο δώρο θα μείνει στη μνήμη του. Πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια και να συγχαίρεις τον αντίπαλό σου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ομάδας σου. Αυτός δεν το έκανε και πλέον στα μάτια μου είναι πολύ χαμηλά. Δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος προπονητής”.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις