Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Γαλλία – Βέλγιο, ένας πρόωρος τελικός!

Μουντιάλ 2018: Γαλλία – Βέλγιο, ένας πρόωρος τελικός!
ΦΩΤΟ twitter

Η Γαλλία και το Βέλγιο “συγκρούονται” απόψε (21:00, ΕΡΤ1, newsIt.gr) στην Αγία Πετρούπολη με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ 2018, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στη Μόσχα.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ 2018, Γαλλία και Βέλγιο, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό της 15ης Ιουλίου στην Μόσχα.

Οι Γάλλοι και οι Βέλγοι αγνοούν την ήττα στα γήπεδα της Ρωσίας, έχοντας παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι «πετεινοί» παραμένουν αήττητοι (4 νίκες με Περού, Ασυτραλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη και μία ισοπαλία με Δανία), ενώ οι Βέλγοι διατηρούν το απόλυτο της επιτυχίας με πέντε νίκες επί της Τυνησίας, του Παναμά, της Αγγλίας, της Ιαπωνίας και της Βραζιλίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν πρόωρο τελικό.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραταχθεί όπως και στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Η μοναδική αλλαγή της θα είναι η επιστροφή του Ματουιντί που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει την θέση του Τολισό στη μεσαία γραμμή.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Μενιέ, θα βάλει στην θέση του τον Τσαντλί, που εντυπωσίασε στον προημιτελικό με την Βραζιλία.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Παβάρ, Ουμτιτί, Βαράν, Ερναντέζ, Πογκμπά, Καντέ, Ματουϊντί, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέϊρελντ, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Τσαντλί, Φελαϊνί, Βίτσελ, Καράσκο (Βερμάλεν), Ντε Μπρόϊνε, Αζάρ, Λουκάκου.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις