Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Η Γερμανία ζήτησε συγγνώμη από τους Σουηδούς!

Γερμανία
ΦΩΤΟ Reuters

Η απρεπής συμπεριφορά μέλους του τιμ της Γερμανίας προς τον πάγκο της Σουηδίας σχολιάστηκε από πολλούς και ανάγκασε τα “πάντσερ” να ζητήσουν συγγνώμη.

Μέλη της αποστολής της Γερμανίας κατευθύνθηκαν -μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τη Σουηδία- προς τον πάγκο των Σκανδιναβών και μάλιστα ένας από αυτούς προκάλεσε, χειροκροτώντας ειρωνικά.

Μουντιάλ 2018: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Χειρονομία, σπρώξιμο και νεύρα στο Γερμανία Σουηδία

Οι ηττημένοι αντέδρασαν εκείνη τη στιγμή, ενώ κάνουν παράπονα για απρεπή συμπεριφορά. Μάλιστα, ο προπονητής της Σουηδίας θεώρησε πως οι Γερμανοί έτρεξαν προς τον πάγκο των Σουηδών για να πανηγυρίσουν μπροστά τους. “Πολλοί από εμάς που ήμασταν στον πάγκο ενοχληθήκαμε. Είχαμε παλέψει για 90 λεπτά και όταν τελειώνει ένα ματς το πρέπον είναι να δίνουμε τα χέρια και να φεύγουμε”, τόνισε ο Άντερσον.

Τα “πάντσερ” έκριναν πως πρέπει να απολογηθούν και με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter ζήτησαν συγγνώμη!

“Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις. Στο τέλος, οι χειρονομίες και οι αντιδράσεις του τεχνικού επιτελείου μας προς τους Σουηδούς ήταν αρκετά συναισθηματικές. Δεν είναι η συνήθης συμπεριφορά μας. Ζητούμε συγγνώμη από τον προπονητή της Σουηδίας και την ομάδα του”, αναφέρει το ποστάρισμα της εθνικής Γερμανίας το οποίο τελειώνει με την λέξη “Ursakta”, που σημαίνει “Συγγνώμη” στα σουηδικά.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις