Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Γι’ αυτό ξέσπασε σε κλάματα ο Νεϊμάρ! [pic]

Μουντιάλ 2018: Γι’ αυτό ξέσπασε σε κλάματα ο Νεϊμάρ! [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

O Νεϊμάρ, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα για τον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ 2018 εξήγησε τους λόγους που ξέσπασε σε κλάματα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Βραζιλία λίγο έλειψε να μείνει για δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη στο Μουντιάλ 2018. Η παρέα του Νεϊμάρ ζορίστηκε απέναντι στη Κόστα Ρίκα, ωστόσο ο Κοουτίνιο «λύτρωσε» τους Βραζιλιάνους κι ο επιθετικός της Παρί Σερν Ζερμέν «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε κλάματα, δείγμα της έντονης πίεσης που καλείται να διαχειριστεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος πανηγύρισε και το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νεϊμάρ εξήγησε – μέσω του λογαριασμού του στο instagram, τον λόγο που ξέσπασε σε κλάματα. “Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα για να βρίσκομαι εδώ. Έκλαψα από χαρά, προήλθε από την τεράστια επιθυμία για τη νίκη. Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα στη ζωή μου. Το όνειρο συνεχίζεται. Όχι το όνειρο, ο σκοπός. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση παιδιά. Ήσασταν τρομεροί”, έγραψε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν μερικούς μήνες κι έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ 2018.

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις