Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Η… κουτοπονηριά των Άγγλων μετά το γκολ του Μάντζουκιτς! video

Μουντιάλ 2018: Η… κουτοπονηριά των Άγγλων μετά το γκολ του Μάντζουκιτς! video

Δέχθηκαν το γκολ που τους “πλήγωσε” -στην παράταση- από τον Μάντζουκιτς και είδαν πως είχαν λίγο χρόνο για να αντιδράσουν. Οι παίκτες της Αγγλίας βιάστηκαν να κάνουν “σέντρα” και να επιτεθούν, κάτι που όμως δεν θα μπορούσε να γίνει…

Οι παίκτες της Κροατίας ήταν ακόμα ένα… κουβάρι με τον Μάντζουκιτς και έναν φωτογράφο (!) μετά το 2-1 που πέτυχε ο επιθετικός της “χρβάτσκα”, αλλά οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας ήθελαν να κάνουν “σέντρα”, προκειμένου να σκοράρουν άμεσα και να στείλουν -τουλάχιστον- το ματς στα πέναλτι.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, τα “τρία λιοντάρια” είχαν μια… φαεινή ιδέα, αφού έτρεξαν γρήγορα στο κέντρο του γηπέδου, κάνοντας από μόνοι τους “σέντρα”, χωρίς να έχουν επιστρέψει οι Κροάτες στην δική τους πλευρά του αγωνιστικού χώρου (σ.σ. μόνο ο Σούμπασιτς πήγαινε προς την εστία του) και χωρίς “εντολή” από τον διαιτητή.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επιτρέπεται να συμβεί κι έτσι οι παίκτες της Αγγλίας σταμάτησαν στο σημείο του πέναλτι της Κροατίας και επέστρεψαν στο κέντρο του γηπέδου.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις