Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Σενεγάλη – Κολομβία 0-1 ΤΕΛΙΚΟ! Μίνα-νε Ρωσία οι Κολομβιανοί!

Μουντιάλ 2018: Σενεγάλη – Κολομβία 0-1 ΤΕΛΙΚΟ! Μίνα-νε Ρωσία οι Κολομβιανοί!
ΦΩΤΟ twitter

Ένα γκολ του Γιέρι Μίνα στο 74ο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό για να φέρει “τούμπα” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Κολομβία επικράτησε με 1-0 της Σενεγάλης, περνώντας στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου, με τους Αφρικανούς να μένουν εκτός στην ισοβαθμία με την Ιαπωνία, η οποία έχασε επίσης στο δικό της παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία, επίσης με 1-0.

Η Κολομβία ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι του 8ου ομίλου του Μουντιάλ 2018, “κλέβοντας” την πρόκριση από τη Σενεγάλη, χάρη σε ένα γκολ του Μίνα με κεφαλιά από κόρνερ στο 74ο λεπτό.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η εθνική ομάδα της “χώρας του καφέ” κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο όμως ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση ως πρώτη μάλιστα του ομίλου της. Το δεύτερο “εισιτήριο” πήρε η Ιαπωνία παρότι έχασε με 1-0 στο άλλο παιχνίδι από την αποκλεισμένη Πολωνία.

Στην ισοβαθμία με τη Σενεγάλη, οι Ιάπωνες υπερίσχυσαν χάρη στο fair play, αφού είχαν λιγότερες κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους τους στη διοργάνωση της Ρωσίας.

Παρακολουθήστε LIVE το Σενεγάλη – Κολομβία από το newsit.gr

Σε περίπτωση που η Σενεγάλη και η Ιαπωνία θα έχουν την ίδια βαθμολογία, θα διαχωριστούν από το Fair Play. Η Σενεγάλη έχει πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ η Ιαπωνία τρεις.

Το βράδυ δε, Αγγλία και Βέλγιο (21:00, Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ), παίζουν για την πρωτιά στον 7ο όμιλο, ενώ Παναμάς και Τυνησία (21:00, Mordovia Arena, Σάρανσκ) θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις του αποκλεισμού.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις