Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Η “ρώσικη ρουλέτα” έδειξε τους… Κροάτες! Ρωσία – Κροατία 3-4 (2-2) ΤΕΛΙΚΟ

Μουντιάλ 2018: Η “ρώσικη ρουλέτα” έδειξε τους… Κροάτες! Ρωσία – Κροατία 3-4 (2-2) ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ twitter

– Η Κροατία πήρε την πρόκριση στην 4άδα
– Συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι
– Στο 1-1 έληξε το ματς και στο 2-2 η παράταση
– Τρία πέναλτι έχασε η Ρωσία για το τελικό 3-4
– Την Αγγλία θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, οι Κροάτες αποδείχθηκαν καλύτεροι στη… ρώσικη ρουλέτα από τα 11 βήματα και πανηγύρισαν την πρόκριση στην 4άδα του Μουντιάλ 2018.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η Ρωσία προηγήθηκε με τον Τσερίσεφ, όμως η Κροατία “απάντησε” με τον Κράβαριτς για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν τελικά και το τελικό σκορ στο τέλος του 90λεπτου. Στην παράταση οι Κροάτες πήραν το προβάδισμα με τον Βίντα, όμως ο Φερνάντες “απάντησε” ξανά για την ομάδα του, για να πάει το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Σούμπασιτς “έπιασε” πάλι ένα και ο Φερνάντες αστόχησε σε ένα δεύτερο για να δώσει την ευκαιρία στον Ράκιτιτς να πανηγυρίσει ξανά, στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Το 1-0 της Ρωσίας

Το 1-1 της Κροατίας

Το 1-2 της Κροατίας

Το 2-2 της Ρωσίας

Τα πέναλτι

Παρακολουθήστε LIVE το Ρωσία – Κροατία από το newsit.gr


Στο πρώτο ματς της ημέρας, η Αγγλία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Σουηδίας και πήρε δίκαια το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018, κάνοντας πλέον “όνειρα” για την κατάκτηση του τίτλου.

Κόντρα στους Άγγλους θα βρεθεί στην επόμενη φάση και στη “μάχη” για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο νικητής του αποψινού αγώνα, ανάμεσα στη Ρωσία και την Κροατία.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις