Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018 – Κροατία: Τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξαν Μόντριτς και Ράκιτιτς! [pic]

Μουντιάλ 2018 – Κροατία: Τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξαν Μόντριτς και Ράκιτιτς! [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Αποτέλεσαν ίσως το κορυφαίο δίδυμο του Μουντιάλ 2018. Μόντριτς και Ράκιτιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της Κροατίας στα γήπεδα της Ρωσίας και παρά την αγωνιστική αντιπαλότητα που έχουν στην Ισπανία, έδειξαν πως υπάρχει ανάμεσα τους ένας δυνατός δεσμός, ο οποίος… έσπρωξε τη “χρβάτσκα” μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κροατία είδε τη Γαλλία να γίνεται για μια ακόμα φορά… ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια της. Η “χρβάτσκα” δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Μουντιάλ της Κροατίας, αλλά είχε στη σύνθεση της κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες του τουρνουά, τους Μόντριτς και Ράκιτιτς.

Παρά την αντιπαλότητα που έχουν στην Ισπανία, αφού ο Μόντριτς αγωνίζεται στη Ρεάλ και ο Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα, οι δυο μέσοι έδειξαν πως… ενώνονται με μια δυνατή φιλία.

Μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ 2018, Μόντριτς και Ράκιτιτς αντάλλαξαν τις φανέλες τους, πάνω στις οποίες έγραψαν συγκινητικές αφιερώσεις.

“Στον αδερφό μου Ιβάν, από την καρδιά μου είμαι περήφανος που μοιράστηκα στο γήπεδο σπουδαίες στιγμές», έγραψε ο Λούκα Μούντριτς.

Απ’ τη μεριά του, ο Ράκιτιτς έγραψε: “Για τον αδερφό μου Λούκα, από την καρδιά μου, ήταν μεγάλη τιμή να μοιραστώ μαζί σου όλο αυτό το διάστημα, σ’ αγαπώ Ράκετα”.

https://twitter.com/FouFouF00t/status/1018754111385325570

“Αδερφέ μου, δεν ξέρεις πόσο περήφανος είμαι. Άξιζαν τα πάντα, να γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας και όλους τους Κροάτες. Τίποτα πιο όμορφο από το να είσαι Κροάτης!” έγραψε στην συνέχεια στα social media ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

https://www.instagram.com/p/BlQ14tXAZhy/?taken-by=ivanrakitic

Mundial Τελευταίες ειδήσεις