Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Μαραντόνα, το ‘ριξες και πάλι το “φαρμάκι” σου!

Μαραντόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αργεντινή δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2018 και οι παίκτες της δέχονται πλέον έντονη κριτική. Μετά τον Χόρχε Σαμπάολι, ήρθε η σειρά του Ντιέγκο Μαραντόνα να βάλει στο… στόχαστρο του τον Σέρχιο Αγουέρο.

Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει από τη Ρωσία, ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστηρίζοντας ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο -άλλοτε σύντροφος της κόρης του- δεν μπορεί να αντέξει σε όλο το 90λεπτο.

“Το λέω με όλον τον πόνο της ψυχής μου για τον εγγονό μου, αλλά πιστεύω ότι ο Κουν δεν μπορεί να αντέξει 90 λεπτά. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για τον Παβόν και τον Ιγκουαΐν. Αν ο Αγουέρο παραμείνει στο αρχικό σχήμα, θα αποκλειστούμε” τόνισε ο “Ντιεγκίτο”.

Μάλιστα, ο Μαραντόνα πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε να δει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν “… για να μπορεί κάποιος να παίρνει κεφαλιές στις σέντρες”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν σταμάτησε εκεί, κάνοντας υποδείξεις για τον Σαμπάολι. “Η Αργεντινή πρέπει να ακολουθήσει το μονοπάτι της, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Λατρεύω τον Παβόν”, είπε χαρακτηριστικά.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις