Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Με Ισπανία και Κροατία το πρόγραμμα της ημέρας (01/07)

Μουντιάλ 2018: Με Ισπανία και Κροατία το πρόγραμμα της ημέρας (01/07)
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από μία απολαυστική πρώτη ημέρα στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2018, με 10 γκολ σε δύο αγώνες, η φάση των “16” στη Ρωσία, συνεχίζεται με τα παιχνίδια Ισπανία-Ρωσία και Κροατία-Δανία.

Ισπανία και Ρωσία ανοίγουν την “αυλαία” της δεύτερης ημέρας των νοκ άουτ αγώνων στο Μουντιάλ 2018, με το δεύτερο παιχνίδι να φέρνει αντιμέτωπες την Κροατία με τη Δανία, για να συμπληρωθεί ένα ακόμη “ζευγάρι” των προημιτελικών.

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η ανανεωμένη Ισπανία προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της χάρη σε μία νίκη επί του Ιράν και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Πορτογαλία και Τυνησία, έχοντας πλέον μπροστά της, το “εμπόδιο” της Ρωσίας στη φάση των “16” του θεσμού. Η γηπεδούχοι και διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησαν δυναμικά με 2 νίκες, αλλά η ήττα από την Ουρουγουάη τους έριξε στη δεύτερη θέση του ομίλου και κόντρα στους “φούριας ρόχας” στα νοκ άουτ.

Στο βραδινό ματς, η εντυπωσιακή Κροατία αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Δανία, σε ένα ακόμη ανοιχτό “ζευγάρι” για την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Κροάτες πέρασαν “αέρα” από τον 4ο όμιλο με τρεις νίκες και 7-1 τέρματα, για να βρεθούν αντιμέτωποι με τους δεύτερους του 3ου ομίλου, Δανούς, οι οποίοι και πέρασαν στους “16” αήττητοι, αλλά και με μόλις 2 γκολ ενεργητικό.

Τα σημερινά (01/07) παιχνίδια του Μουντιάλ

Ισπανία – Ρωσία (01/07, 17:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Κροατία – Δανία (01/07, 21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

 

Mundial Τελευταίες ειδήσεις