Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Ο Σουάρες πήρε το… όπλο του! Προκρίθηκαν Ουρουγουάη και Ρωσία

Ουρουγουάη
ΦΩΤΟ Reuters

Πέτυχε το γκολ που ήθελε και έκανε συντήρηση δυνάμεων. Μετά από ένα μέτρο παιχνίδι, η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 την Σαουδική Αραβία και πήρε την πρόκριση -μαζί με την Ρωσία- για τους “16” του Μουντιάλ 2018. Στο Ουρουγουάη – Ρωσία θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο. 100 συμμετοχές με το εθνόσημο και γκολ από Σουάρες.

Την παρουσία της στους “16” του Μουντιάλ 2018 εξασφάλισε η Ουρουγουάη, που νίκησε την Σαουδική Αραβία με 1-0, με το τέρμα του Σουάρες. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά στον συγκεκριμένο όμιλο. Μετά την ήττα της Σαουδικής Αραβίας “κλείδωσε” και επίσημα η πρόκριση της Ρωσίας.

Το παιχνίδι…

Η Ουρουγουάη ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο της μπάλας και προσπάθησε να φανεί επιθετική, αλλά η Σαουδική Αραβία έδειξε προσηλωμένη στο αμυντικό κομμάτ

Πέτυχε το γκολ που ήθελε και έκανε συντήρηση δυνάμεων. Μετά από ένα μέτρο παιχνίδι, η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 την Σαουδική Αραβία και πήρε την πρόκριση -μαζί με την Ρωσία- για τους “16” του Μουντιάλ 2018. Στο Ουρουγουάη – Ρωσία θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο.

ι και η μόνη φάση που πέρασε προς τα καρέ της ήταν το σουτ του Καβάνι (13′) που έστειλε την μπάλα άουτ.

Το… άγχος από την ομάδα της Ουρουγουάης έφυγε στο 23′. O Σάντσες εκτέλεσε το κόρνερ, ο τερματοφύλακας της Σαουδικής Αραβίας έκανε τραγική έξοδο και ο Σουάρες βρήκε την μπάλα.. έτοιμη και με ένα απλό πλασέ έκανε το 1-0, “γιορτάζοντας” με ιδανικό τρόπο την 100ή του εμφάνιση με την εθνική του ομάδα. Παράλληλα, έφτασε τα 52 γκολ με το εθνόσημο και έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός που σκοράρει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ.

https://twitter.com/jatmikoksd/status/1009458166080290817

Η Σαουδική Αραβία έδειξε να έχει.. σφυγμό στη συνέχεια, αφού η “σελέστε”… χαλάρωσε μετά το τέρμα που πέτυχε, αλλά τα σουτ του Χατάν (26′, 29′) δεν “κούνησαν” τα αντίπαλα δίχτυα.

Η Ουρουγουάη θέλησε να πάει συντηρητικά στα υπόλοιπα λεπτά, ρίχνοντας αρκετά “στροφές”. Πέρα από την εκτέλεση φάουλ του Σουάρες (51′) που έδιωξε με τις γροθιές ο Αλοβάις, δεν είδαμε κάτι άλλο αξιόλογο. Παρόλα αυτά οι Σαουδάραβες δεν έδειξαν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Μουσλέρα κι έτσι το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα

Mundial Τελευταίες ειδήσεις