Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Προπονήθηκε στα πέναλτι η Ισπανία! Ο Ιέρο αποφάσισε για τους εκτελεστές

Ισπανία - πέναλτι

Ο Φερνάντο Ιέρο θέλει να έχει τους παίκτες της Ισπανίας προετοιμασμένους για κάθε ενδεχόμενο, ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία και η προπόνηση της Πέμπτης (28.06.2018) περιελάμβανε και εξάσκηση στα πέναλτι.

Όπως αναφέρουν οι απεσταλμένοι των ισπανικών ΜΜΕ στη Ρωσία για το Μουντιάλ 2018, ο Φερνάντο Ιέρο επέλεξε να κρατήσει αρκετή ώρα τους παίκτες του, προκειμένου να εκτελέσουν πέναλτι, διαδικασία που θα ακολουθηθεί, σε περίπτωση που η αναμέτρηση με την Ρωσία για την φάση νοκ άουτ των “16” δεν έχει νικήτρια στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

Όπως σημειώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ιέρο, έδωσε εντολή, το πρώτο πέναλτι να εκτελεί ο Σέρχιο Ράμος αντί του Σίλβα.

Πριν από την άφιξη του Ιέρο, ο Λοπετέγκι είχε επιλέξει κατά σειρά οι «εκτελεστές» να είναι Σίλβα, Ντιέγκο Κόστα, Ισκο, Μπουσκέτς και Ινιέστα.

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Ισπανία και Ρωσία, ήταν σε φιλικό στις 14 Νοεμβρίου 2017, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και δύο από τα γκολ της Ισπανίας, προήλθαν από πέναλτι.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις