Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Προπονητής ο… Μέσι! Έδινε οδηγίες στο ημίχρονο [vid]

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ twitter

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το απόλυτο “αφεντικό” στην Εθνική Αργεντινής και ως ηγέτης της ομάδας, ανέλαβε και την ευθύνη να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του παιχνιδιού κόντρα στη Νιγηρία για το Μουντιάλ 2018. Τι είπε στους παίκτες πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Το ρόλο του καθοδηγητή φαίνεται ότι ανέλαβε στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι, με την κάμερα να τον “πιάνει” στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με την Νιγηρία, να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το ρόλο του Σαμπάολι στην Εθνική Αργεντινής, με τα δημοσιεύματα από τη χώρα του “τάνγκο” να κάνουν λόγο για… παραμερισμό του μετά την ήττα στο πρώτο ματς του Μουντιάλ 2018. Οι παίκτες φέρονται να έχουν πάρει τα πάντα στα “χέρια” τους και σίγουρα ο Μέσι έχει τον… πρώτο λόγο στην ομάδα.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της “αλμπισελέστε” μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να δείξει το “δρόμο” για το δεύτερο ημίχρονο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, τα εξής: “Μην είμαστε ανοργάνωτοι. Να παίζουμε με τη μία, πάντα προς τα μπροστά”.

Οι οδηγίες του Μέσι στο ημίχρονο

Mundial Τελευταίες ειδήσεις