Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Σάλος με Σαλάχ! Δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα του [pics]

Σαλάχ
ΦΩΤΟ Reuters

Την ώρα που η Ομοσπονδία της Αιγύπτου επικοινώνησε και επίσημα ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια του Μουντιάλ 2018, αγγλικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που δείχνουν ότι δεν μπορεί καν να φορέσει τη φανέλα του.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, με την κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τον τραυματισμό και το κατά πόσο είναι πραγματικά σε θέση να βοηθήσει την Αίγυπτο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου να υποστηρίζει επίσημα, ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, αγγλικά ΜΜΕ έφεραν στο “φως” φωτογραφίες του Αιγύπτιου παικταρά της Λίβερπουλ, που τον δείχνουν να μην μπορεί ούτε να φορέσει τη φανέλα του στην προπόνηση, με τους συμπαίκτες του να τον βοηθούν χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Σαλάχ είχε τραυματιστεί στον ώμο του, στο τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από ένα… ύπουλο μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις