Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Το συγκινητικό “αντίο” του Καβάνι [pic]

Μουντιάλ 2018: Το συγκινητικό “αντίο” του Καβάνι [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ουρουγουάη ηττήθηκε από τη Γαλλία με 2-0 στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 κι αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Ρωσίας. Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο Έντισον Καβάνι έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

Ο Έντισον Καβάνι ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ουρουγουάης, καθώς μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, τραυματίστηκε κι έχασε τον προημιτελικό με τη Γαλλία. Οι Ουρουγουανοί δεν μπόρεσαν να καλύψουν το τεράστιο κενό του κι ηττήθηκαν από τους Γάλλους, αποχαιρετώντας το Μουντιάλ 2018.

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο Ουρουγουανός επιθετικός αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του.

Το μήνυμα του Καβάνι

«Λυπημένος; Ναι. Πολύ. Αλλά υπερήφανος και υπόχρεος στο Θεό που έζησα αυτή την εμπειρία με αυτή την οικογένεια που είμαστε εντός κι εκτός γηπέδου. Είμαι περήφανος που είμαι Ουρουγουανός και υπέφερα αυτές τις στιγμές. Είναι περήφανος διότι όλο είναι μέρος της ζωής. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να ζήσουμε. Εμπρός Ουρουγουάη. Η φανέλα συνεχίζει»…

Mundial Τελευταίες ειδήσεις