Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Δανία – Γαλλία 0-0 ΤΕΛΙΚΟ! “Σφράγισαν” τα εισιτήρια για τους “16”

Μουντιάλ 2018: Δανία – Γαλλία 0-0 ΤΕΛΙΚΟ! “Σφράγισαν” τα εισιτήρια για τους “16”
ΦΩΤΟ twitter

Γαλλία και Δανία τσέκαραν τα “εισιτήριά τους” για την επόμενη φάση του Μουντιάλ 2018, αφού με το 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, “σφράγισαν” την πρώτη και τη δεύτερη θέση του τρίτο ομίλου αντίστοιχα. “Σκότωσε” την Αυστραλία το Περού στο άλλο ματς, επικρατώντας με 0-2.

Με το τελικό 0-0 αναδεικνύει ουσιαστικά και την “εικόνα” του αγώνα, Γαλλία και Δανία εξασφάλισαν την πρόκρισή τους, στους “16” του Μουντιάλ της Ρωσίας και περιμένουν πλέον να μάθουν τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε ένα κακό παιχνίδι, οι δύο ομάδες “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο και έπαιξαν για το αποτέλεσμα, το οποίο και πήραν όμως τελικά, για να κάνουν το πολυπόθητο “βήμα” προς τα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Στο άλλο παιχνίδι, η Αυστραλία δεν κατάφερε καν να… αγχώσει τη Δανία, αφού ηττήθηκε με 2-0 από το αδιάφορο και αποκλεισμένο Περού, χάρη σε γκολ των Καρίγιο και Γκερέρο.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Το βράδυ της Τρίτης (26/06) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και για τον τέταρτο όμιλο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά την Αργεντινή και την προσπάθεια του Μέσι να “σώσει” την… παρτίδα για την εθνική του ομάδα, κερδίζοντας στο τέλος την πρόκριση.

Νιγηρία – Αργεντινή (21:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Ισλανδία – Κροατία (21:00, Rostov Arena, Ροστόφ)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις