Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τέλος ο Σαμπάολι από την Αργεντινή! Η αποζημίωση που θα πάρει

Σαμπάολι

Παρουσίασε μια από τις χειρότερες ομάδες της Αργεντινής σε Μουντιάλ και δεν κατάφερε ποτέ να… ελέγξει την κατάσταση στα αποδυτήρια. Ο Χόρχε Σαμπάολι αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Το νέο της ομοσπονδιακό τεχνικό ψάχνει η εθνική ποδοσφαίρου της Αργεντινής, αφού μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» με τον Χόρχε Σαμπάολι.

Η «αλμπισελέστε» απογοήτευσε στο Μουντιάλ 2018, ο Σαμπάολι δέχθηκε εντονότατη κριτική, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ήταν το μεγάλο «αγκάθι» για την απομάκρυνση του.

Η απόλυση του Σαμπάολι θα του έδινε το ποσό των 8,5 εκατ. δολαρίων. Η Ομοσπονδία της Αργεντινής όμως διαπραγματεύτηκε το τελευταίο διάστημα τη συγκεκριμένη ρήτρα, κατάφερε αρχικά να ρίξει το ποσό στα 4 εκατ. δολάρια και τελικά να κλείσει τη συμφωνία στα 2 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα του δοθεί σε δόσεις.

Πλέον, η Αργεντινή ψάχνει για νέο προπονητή, με τους Σιμεόνε, Ποκετίνο Γκαρέκα και Ματίας Αλμέιδα να είναι τα πρώτα ονόματα που.. πέφτουν στο τραπέζι.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις