Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

14 αξέχαστες στιγμές από το φεστιβάλ Πορνό Της Νέας Υόρκης

14 αξέχαστες στιγμές από το φεστιβάλ Πορνό Της Νέας Υόρκης

Στην Ελλάδα μας κάνουν άγριο σεξ με δάνεια και χρέη. Στο εξωτερικό κάνουν σεξ μεταξύ τους και όταν δεν συμβαίνει αυτό, κάνουν σεξ με τις συσκευές τους, με τα παιχνίδια και τα προιόντα που η ερωτική βιομηχανία διαθέτει στο φιλοθέαμον κοινό της.

Η συνάδελφος Yohana Desta από το Μashable πήγε στο τριήμερο φεστιβάλ New York Porn Festival όπου και δεν εντυπωσιάστηκε από τη Μάιλι Σάιρους και την προκλητική και kinky συνεργασία της με τον Κουέντιν Τζόουνς για το «Tongue tied».

Είχε τόσα άλλα να δει. Τα παραθέτει, τα παραθέτω, είναι αυτά:

Ημέρα 1η

1. Ένας νεαρός με αγγελικό πρόσωπο αυνανίζεται μπροστά σε μια webcam. Βάζει τα κλάματα. Δίνει το χαρακτήρα του τριήμερου event που εννοείται το διοργάνωσε η ιστοσελίδα του PornHub και εννοείται το επιμελήθηκε εικαστικός.

2. Ένας άντρας κάνει στοματικό σεξ σε μια γυναίκα που φοράει μάσκα του Γκι Φοκς. Πριν επιδοθεί στους οργασμούς της το σενάριο έβρισκε την νεαρή, πλούσια, αστή, αυτή την “Μπλερ Γουόλντορφ” με ανησυχίες να ψωνίζει από διάφορα σημεία της πόλης, λαικά αλλά μοδάτα αγόρια ώστε να βεβηλώσει το άσπιλο και ευρύχωρο διαμέρισμα της.

3. Η ερωτική ταινία της Tila Tequila. Εαν δεν γνωρίζεις ποιά είναι η Τila Tequila μάλλον η ψυχή σου είναι πολύ καθαρή σαν το διαμέρισμα της από πάνω. Σύμφωνα με τη συνάδελφο που είδε τα πάντα στη Νέα Υόρκη, “κανείς δεν πρέπει να δει αυτό το πράγμα. Όχι μόνο επειδή είναι γυρισμένο με GoPro οπότε όλα είναι πολύ ΚΟΝΤΑ για να αντέξεις αλλά κυρίως γιατί τα προστυχόλογα είναι τόσο ευφάνταστα. “Το πέος μου βρήκε το φως του” λέει ο σύντροφος της ΤΤ.

4. Η διάλεξη της Σίντι Γκάλοπ, απόφοιτος της Οξφόρδης, με πτυχία φοβερά, με παιδεία συγκλονιστική και μυαλό επιχειρηματικό η οποία ακόμη μια φορά προώθησε την ιστοσελίδα της makelovenotporn.tv η οποία και έχει ως αποστολή «να διευκολύνει το μοίρασμα της ερωτικής ζωής μας στο Instagram ή το Facebook». «Στις μέρες μου, μια πρόταση γάμου ήταν κάτι πολύ προσωπικό και ιδιωτικό. Σήμερα έχουμε μια γενιά που θεωρεί δεδομένο ότι μια πρόταση γάμου θα βιντεοσκοπηθεί. Σκεφτείτε επίσης όλες αυτές τις αναρτήσεις περί αρραβώνων στο Facebook… Εμείς λοιπόν υπερβαίνουμε το τελευταίο σύνορο των προσωπικών σχέσεων» είπε όπως έχει ξαναπεί στο παρελθόν. Στο τέλος της διάλεξης η Γκάλοπ ζήτησε από το κοινό να συμμετέχει στο εγχείρημα της, ζήτησε να της δώσουν όλοι τα ερασιτεχνικά πορνό βίντεο που έχουν αποθηκευμένα στο smartphone της. Όλα λογικά και συνεπή.

5. Ένα ζευγάρι στα 70 τους κάνουν σεξ επάνω σε μια ερωτική κούνια.

6. Κάποιος που αυνάνιζε τη ρώγα του. Όσο κυριολεκτικά το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό. “Ουάου” έλεγε το κοινό. “Απίθανο” σχολίαζαν κάποιοι. Η συνάδελφος εκείνη τη στιγμή ένοιωθε ότι ο Θεός την είχε εγκαταλείψει στο έλεος άλλων θεοτήτων. Ο οργαμός του αυνανιστή της ρώγας ήταν επικός και αυτό την έκανε να απορήσει κάπως περισσότερο.

7. Ερωτική ταινία με manga αλλά όχι οποιαδήποτε manga, τα yaoi τα οποία και συνήθως αφορούν σε άντρες ήρωες που κάνουν σεξ με σενάριο γραμμένο από γυναίκες και σκηνοθετημένο από γυναίκες επίσης. Mετά τη λήξη της προβολής κάποιος επιθύμησε να δει πορνό φτιαγμένο από πλαστελίνη. “Νομίζω θα είναι πιο καλλιτεχνικό, πιο ουσιαστικό” είπε. Κανένα σχόλιο.

8. “Δεν είναι gay porn, είναι τα CockyBoys.” Με αυτό το σλόγκαν η ιστοσελίδα gay πορνό προώθησε ένα περίπου ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός από τους πρωταγωνιστές της εταιρείας. Η ταινία ονομάζεται Fuck Yeah, ο Levi Karter αφήνει την καθημερινότητα του να καταγραφεί στην κάμερα και είναι σαν ένα reality show από το MTV γυρισμένο με τα παντελόνια κάτω.

Ημέρα 2η

9. Προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία του James Franco, Ιnterior. Leather Bar. Η ταινία σφαγιάστηκε στο μοντάζ για να μπορεί να βρει διανομή, 40 λεπτά από σεξ πήγαν στράφι. Υπήρχε μια θλίψη προφανώς.

10. Μια ταινία πορνό που δεν ήταν πορνό αλλά είχε κάτι από πορνό; Ίσως. Όπως και να έχει όσοι την είδαν υπέμειναν τις περιπέτειες ενός άντρα γυμνού που έτρεχε στα χιονισμένα δάση κρατώντας σφιχτά στο χέρι του μια σάλτσα από βατόμουρο. Αυτά.

11. Μια ακόμη ταινία πορνό που δεν ήταν πορνό αλλά είχε κάτι από πορνό; Χμ. Ναι. Εδώ μια γυναίκα

φορώντας ρόμπα στέκεται μπροστά από ένα φρυγανισμένο τοστ που καίγεται. Υπήρχε αφήγηση αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τις αισθήσεις τους από αυτό το χωρίς νόημα καυτό θέαμα. Αυτά.

12. Προβολή της γνωστής ταινίες που γυρίστηκε με drone.

13. H επόμενη ερωτική ταινία είχε ήρωες έναν ταχυδακτυλουργό και μια ταχυδακτυλουργό που έκαναν ερωτικά κόλπα χρησιμοποιώντας, ουχί ένα μαγικό καπέλο αλλά τους μαγικούς τους πρωκτούς. Η συνάδελφος από το Μashable δεν αντέχει πολλά ακόμη, φεύγει πριν το τέλος, εγκαταλείπει την κορύφωση.

Ημέρα 3η

Αυτή την τελευταία ημέρα, οι προβολές των ταινιών αφορούσαν κυρίως ερασιτεχνικές προσπάθειες. Ανάμεσα σε αυτές, νεαρός που είναι δεμένος και τραγουδάει το New York, New York καθώς δίπλα του έχει πάρει φωτιά μια κρεμάστρα μαζί με το πανωφόρι, ένα κορίτσι που αποτίει φόρο τιμής στη Beyonce τραγουδώντας το Countdown της σε πολύ-αργό-ρυθμό ενώ έκοβε σημεία από το λαιμό της, έλεος, ένας κύριος που είχε πάει σε ουρητήριο και ανακουφιζόταν για 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα ενώ η κάμερα το αποτύπωνε όλο αυτό με ειλικρίνεια και καμία λογοκρισία, μια γυναίκα με μάσκα Άνγκελα Μέρκελ που έκανε ενεργητικό σεξ με ερωτικό βοήθημα σε έναν άντρα που φορούσε μάσκα Βλαντιμίρ Πούτιν, μια γυναίκα που έβγαλε αυγό από το αιδοίο της και το έφαγε πάντα μπροστά στην κάμερα (σκηνή από το ντοκιμαντέρ Exposed) και μια ακόμη ταινία ερωτική όπου η πρωταγωνίστρια όταν ερχόταν σε οργασμό έβγαζε από εκεί που όλοι φαντάζεστε ένα χέρι αντρικό το οποίο ήταν και του Σατανά.

Μετά από όλα τα παραπάνω η συνάδελφος σκέφτεται να παρατήσει το ρεπορτάζ και να ασχοληθεί με συνταγές βιολογικής καλλιέργειας. Το ίδιο και εγώ.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε