Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αφήστε τα πλουσιόπαιδα του Instagram να φάνε το παντεσπάνι στην ησυχία τους

Αφήστε τα πλουσιόπαιδα του Instagram να φάνε το παντεσπάνι στην ησυχία τους

Πριν κάποιες μέρες οι νέοι της Ρουμανίας έκαναν μια κίνηση χλευασμού. Παρωδώντας τις φωτογραφίες του μεγάλου και υπερβολικού πλούτου των #RichKidsOfInstagram, όλων εκείνων δηλαδή που ανεβάζουν στο Instagram στιγμιότυπα από τις ζωές, τα χαβιάρια και το jet set lifestyle τους, οι Ρουμάνοι ειρωνεύτηκαν κωμικά και η μάχη των τάξεων ξέσπασε ξανά στο κοινωνικό δίκτυο.

Η DailyMail αποφάσισε να βάλει τα πραγματα στη θέση τους, το χαβιάρι στον προβλεπόμενο ουρανίσκο, τα γιοτ στην απάνεμη μαρίνα και να δώσει βήμα σε αυτούς που έχουν αρκετά λεφτά για να καθησυχάσουν κάθε δανειστή. Αυτές είναι κάποιες από τις αλήθειες τους.

Κληρονόμος περιουσίας βαθιάς από τότε που ο παππούς του έβγαλε εκατομμύρια από τη βιομηχανία μοδας ή από τις μέρες που ο πατερας του αποφασισε να βάλει την οικογένεια και την περιουσία της στην κτηματοσμεσιτική αγορά και τις επενδύσεις, ο Andrew Warren που ακόμα σπουδάζει είναι μάλλον ένα θύμα της εποχής. “Εαν κάνεις κάτι και δεν το βγάλεις φωτογραφία για να δείξεις πόσο καλά περνάς, είναι σαν να μη συνέβη ποτέ” είπε -λανθασμένα.

Μέχρι να κάνει τη δική του σειρά ρούχων με την επωνυμία Just Drew ο Andrew Warren θέλει να μας πει και όλα τα παρακάτω:

“Αγαπάω να αναγράφω Λεμονάδα! Λεμονάδα! Ή να χρησιμοποιώ το emoji λεμονιού στο Instagram. Eίναι για όσους βγάζουν ξινίλα ή δείχνουν να ζηλεύουν όσα ζούμε. Είναι για όσους αρέσει να μισούν και τώρα γελάω στα μούτρα τους”

“Πιστεύω ότι πολλοί λογαριασμοί γόνων στο Instagram διεκδικούν την προσοχή γιατί δεν έχουν ανθρώπους που τους νοιάζονται στο σπίτι ή στο κοινωνικό τους περιβάλλον” συμπληρώνει αφού ο ίδιος έχει μια οικογένεια που και παρέχει και φροντίζει.

“Είμαι πραγματικά όσο κοινωνικός φαίνεται στο λογαριασμό μου. Νοιώθω τυχερός που έχω τόνους φίλων. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν χρήματα οπότε δεν είναι ότι πληρώνω κάποιον για να είναι φίλος μου”.

Πιστεύει ότι η οργή εναντίον του είναι απλά μια παρεξήγηση. “Πολλές φορές προσπαθώ απλά να είμαι αστείος. Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι διαθέτω αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκάζομαι” λέει.

“Μου αρέσει η μόδα, μου αρέσει να κάνω ψώνια και δεν κοκορεύομαι που μπορώ να αγοράσω όμορφα ρούχα αλλά εαν οι bloggers αναρτούν το #streetstyle τους, μπορώ να το κάνω και εγώ. Απλά έχω ακριβό γούστο κάποιες φορές”

“Όταν κάνω αναρτήσεις με τα κορίτσια μου δεν ακολουθώ το παράδειγμα εκείνων που κάνουν αναρτήσεις με τις φτηνές πουτάνες τους. Τα κορίτσια μου -αν και όλα όμορφα- είναι από καλλές οικογένειες και οι περισσότερες είναι πραγματικά έξυπνες, απόφοιτοι καλών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων”

Οι διάσημοι είναι μια κοινοτυπία. “Δεν με εντυπωσιάζουν. Είμαι γύρω από τέτοιους ανθρώπους ολόκληρη τη ζωή μου αλλά με διασκεδάζουν οπότε αγαπάω την Kris Jenner” για να καταλήξει σε μια πικρία: “Μισώ τους ανθρώπους που με κρίνουν γιατί πραγματικά δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάποιον από το λογαριασμό τους στο Ιnstagram”.

“Eπίσης δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να με κρίνουν όταν τρώω χαβιάρι στο Claridge’s του Λονδίνου ενώ είναι ok για κάποιον άλλον να ανεβάζει μια φωτογραφία του στα McDonald’s. Δεν κάνω φιγούρα σε κάποιον, είναι απλά όπως ζω. Όπως μου αρέσει να λέω το Instagram είναι το ημερολόγιο της καθημερινότητας μου οπότε απλά κάνω post ό,τι κάνω. Δεν προσπαθώ να ευχαριστήσω ή να δυσαρεστήσω κάποιον, είναι απλά ό,τι συμβαίνει. Μου αρέσει απλά να περνάω καλά και να ταξιδεύω” είπε.

Η περίπτωση του Tomer Sror είναι μια αυτοδημιούργητη ιστορία που έχει αφήσει ακόμη και τον ίδιο άφωνο καθώς ο 26χρονος έχει ήδη τη χρηματοοικονομική του εταιρεία και είναι χρηματιστής. Κάτι που δεν το περίμενε να συμβεί όταν ξεκινούσε στα 18 του.

“Έχτισα την άνοδο μου και έβγαλα χρήματα και αποταμίευσα αρκετά ώστε να ανοίξω το πρώτο μου γραφείο στα 22” λέει.

Περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι παρακολουθούν τις πειπέτειες του Ισραηλινού που για δύο χρόνια ξυπνούσε στις 6.30 και επέστρεφε στο σπίτι του στο Τελ Αβίβ στις 8 το βράδυ. Κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Μερικοί από αυτούς δεν τον λιθοβολούν για τη ζωή του, του ζητούν συμβουλές.

“Χρησιμοποιώ το Instagram για να εμπνεύσω και να δώσω κίνητρο στους ανθρώπους της ηλικίας μου, να δουν τι έχω καταφερει με τη σκληρη δουλειά και τη μεγάλη φιλοδοξία”.

Τα ίδια πάνω κάτω λέει και ο 25χρονος Andreas Arnhoff, κτηματομεσίτης από το Όσλο που δεν τον νοιάζει το κράξιμο, τον διασκεδάζουν τα τρολ και οι haters και όταν βαριέται μπαίνει σε ένα από τα πολλά αμάξια του και πάει βόλτα.

Αγαπάει τη Porche Cayenne Turbo περισσότερο από τη Rolls Royce του αφού τώρα αναζητά την άνεση αλλά ο Andreas που κατασκευάζει, ανακαινίζει και εμπορεύεται διαμερίσματα στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας δεν ασχολείται με το Instagram για να κρατάει αναμνήσεις. Απλά προσπαθεί να βρει άλλους λογαριασμούς ανάλογων οικονομικών μεγεθών για να κάνουν παρέα όλοι μαζί και να συντονίζουν τις λήψεις τους και τις αναρτήσεις τους.

Ο τελευταίος από τα αγόρια που αξίζουν πολλά και αυτό είναι κυριολεκτικό είναι ο Emir Badahir, το όνομα του οποίου σημαίνει Πρίγκιπας και όντως ζει σαν τέτοιος.

Είναι 23, είναι κληρονόμος σε κτηματομεσιτική αυτοκρατορία της Τουρκίας και λέει κάπως κλισέ πράγματα στη συνέντευξη που παραχώρησε.

“Γεννήθηκα μέσα σε αυτό το lifestyle, μεγάλωσα ανακαλύπτοντας το καλύτερο στα αμάξια, το ρουχισμό, τα εστιατόρια, την τέχνη και τα ταξίδια. Είμαι βαθύς γνώστης της πολυτελούς ζωής. Μου αρέσει να ανακαλύοπτω τον κόσμο, να πηγαίνω σε εκθέσεις τέχνης, να συλλέγω σύγχρονη τέχνη και να αγοράζω. Γεννήθηκα μέσα στη μόδα. Κανείς δεν μπορεί να με συναγωνιστεί στον τρόπο που ντύνομαι” είπε και ο Kάνιε Γουέστ ένοιωσε μια ανατριχίλα στο κορμί.

Συχνάζει στο St. Barts, την Courcheve, το St Moritz. “Προτιμώ να πηγαίνω σε μέρη που δεν συχνάζουν μόνο πλούσιοι” λέει περιέργως. “Πάντα ήθελα να δείχνω στους ανθρώπους ένα τρόπο ζωής που ισορροπεί ανάμεσα στην κουλτούρα, την πολυτέλεια και την πειθαρχία, να δώσε σε όλους να καταλάβουν ότι εάν είσαι απίστευτα πλούσιος δεν είσαι και απαραίτητα ένα αλαζονικο σπάταλο πλάσμα” καταλήγει.

Ταυτίστηκες;

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε