Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Aπο βασιλιάς του Ιnstagram, Πρόεδρος της Αμερικής;

Aπο βασιλιάς του Ιnstagram, Πρόεδρος της Αμερικής;

Είναι η Κim Kardashian για όσους φέρουν τριχοφυία στο πρόσωπο, είναι Αρμένιος όσο και εκείνη και προφανώς έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα που έκανε τη σταρ των reality να είναι μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες των καιρών μας σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ.

Είναι ασίγαστος.

Ο 34χρονος κροίσος Dan Bilzerian, αυτός που αυτοαποκαλεί τον εαυτό του “σεξουαλικό φιλάνθρωπο” και όταν δεν ποζάρει με το οπλοστάσιο του ή όταν δεν επιδεικνύει τα επικά σαν μπαζούκας μπούστα των κοριτσιών του στο Instagram για να αλιεύσει likes από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του ή όταν δεν ρίχνει πορνο σταρ από επικλινή επιφάνεια μέσα σε πισίνα για την πλάκα μας, κάνει πολιτική, κατεβαίνει για να διεκδικήσει τον πιο βρώμικα άσπιλο οίκο όλων. Τον Λευκό Οίκο.

Στις 24 Ιουνίου ο Dan Bilzerian κατεβαίνει για τον προεδρικο θώκο με ένα πάρτι στο Marquee. Εκεί, πίσω από τις καλά φυλαγμένες πόρτες, ο άντρας με τα γένια θα συγκεντρώσει χρήματα (η είσοδος θα κοστίσει στους ψηφοφόρους και θαυμαστές μόλις 40 δολλάρια) και ίσως, μπορεί, κανείς δεν ξέρει, ανακοινώσει τις προθέσεις του να πολιτευθεί μπαίνοντας στην αρένα των πολλών σκανδάλων.

Τα σκάνδαλα άλλωστε είναι το χόμπι του. Η ζωή του, η καριέρα του και η διατροφή του. Μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα ο Bilzerian πόζαρε για ακόμη μια φωτογραφία μαζί με το μέλος του Κογκρέσου, τον Ρεπουμπλικάνο Dana Rohrabacher.

Mόλις πριν ένα μήνα έβγαλε διάγγελμα για τη σωστή χρήση των όπλων. Είναι πειστικός. Kυρίως είναι Αξύριστος.

Θα κατέβει απέναντι από τη Χίλαρι Κλίντον; Έχει πρόθεση σοβαρή; Θα καταφέρει να πάρει 9.8 εκατομμύρια ψήφους (όσοι είναι και αυτοί που ηδονοβλεπτικά τον εκτιμούν στο Instagram); Αν εκλεγεί πόσο θα αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες των ΗΠΑ; Ο Πούτιν τι έχει να πει για όλα αυτά; Ο Πούτιν ποιο θα προτιμήσει; To t-shirt ή το φανελάκι;

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε