Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτές είναι οι 10 νέες καλλονές της Victoria’s Secret

Αυτές είναι οι 10 νέες καλλονές της Victoria’s Secret

Τι και αν η Karlie Kloss εναπόθεσε κάτω τα φτερά της για να γίνει φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης; Ποιος νοιάστηκε που η Doutzen Kroes εγκατέλειψε την εταιρεία που πουλάει ονειρώξεις; Τι σημασία έχει που η Miranda Kerr ένοιωσε εξουθενωμένη από τις “αγγελικές” προυπουθέσεις; Πόση διαφορά έχουν τα συμβόλαια των εκατομυρίων του παρελθόντος με αυτά των κάποιων χιλιάδων δολαρίων του σήμερα (χμ, μεγάλη…);

Η αλήθεια είναι ότι αν δει κάποιος τη λίστα με τα πιο ακριβοπήρωμένα μοντέλα του κόσμου θα αντιληφθεί ότι 8 στις 10 από αυτές έχουν δουλέψει για την εταιρεία εσωρούχων με τα ελάχιστα υφάσματα επάνω στο κορμί τους. Οπότε ίσως το μέλλον αποδειχθεί πολύτιμο για αυτές τις νέες, απόλυτα φρέσκες καλλονές που σύμφωνα με δημοσίευμα της Vogue είναι οι νέοι Άγγελοι της Βικτόρια που κρύβει μυστικά, όχι όμως και τις αναλογίες της. Ας της υποδεχθούμε με τη σειρά που μας της σύστησε το Business Insider και κάποιες έξτρα πληροφορίες (που είναι περιττές όσο και τα ρούχα) για τα κορίτσια που ακολουθούν.

Η Sara Sampaio από την Πορτογαλία ήταν το πρόσωπο της εταιρείας PINK από το 2013 ενώ το μούτρο και το σώμα της σελιδοποιήθηκαν στο τεύχος Sports Illustrated Swimsuit 2014.

Η 26χρονη Elsa Hosk από τη Σουηδία συνεργάζεται με την Victoria’s Secret από το 2011 ενώ φέτος ήταν μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες στις επικοινωνιακές δραστηριότητες της PINK (θυγατρική της V.S.) H Σκανδιναβή έχει ενθουσιάσει πολλούς με τις αναλογίες της, η Independent εξυμνεί την ομορφιά της, ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 και ήταν μπασκεμπολίστρια στην Εθνική Ομάδα της ζώρας της. Τρίποντο για την εταιρεία; Ναι!

Η Καλιφορνέζα Jasmine Tookes περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της V.S. το 2012 ενώ είχε προηγηθεί η εμφάνιση της σε καμπάνιες για την Uggs και τη Gap.

Η 18χρονη Taylor Marie Hill από το Κολοράντο φέτος περπάτησε για πρώτη φορά για την PINK ενώ θεωρείται ότι είναι από τα δυνατά χαρτιά του μοντελινγκ στα κοινωνικά δίκτυα. Η μικρή μετράει ήδη μισό εκατ. ηδονοβλεψίες στο Instagram.

Tη λένε Monika “Jac” Jagaciak γιατί είναι από την Πολωνία, είναι 20 ετών και έχει ήδη στο βιογραφικό της δουλειές για την Hermes και την Calvin Klein. Κλασικά, περπάτησε και αυτή για την PINK στο σόου της Victoria’s Secret φέτος.

Η 25χρονη Kate Grigorieva καταχωρήθηκε στο μνημονικό πολλών όταν εμφανίστηκε στο ρωσικό Next Top Model. Έκτοτε έκανε καμπάνιες για τη Victoria’s Secret αλλά και την H&M, ενώ έχει τιμήσει με την παρουσία της πολλές πασαρελες, πολλών σχεδιαστών.

Η 24χρονη Lais Ribeiro από τη Βραζιλία έχει λάβει μέρος ήδη σε τρία Fashion Shows της Victoria’s Secret ενώ έχει εμφανιστεί στη Vogue περισσότερες φορές από όλους μας.

Η συνομήλικη της Stella Maxwell μεγάλωσε ΚΑΙ στο Βέλγιο ΚΑΙ στην Αυστραλία ΚΑΙ στη Νέα Ζηλανδία. Κανείς δεν ξέρει πως κατάφερε να κάνει και τα τρία μαζί αλλά όλοι γνωρίζουν ότι έχει υπάρξει μοντέλο ΚΑΙ για την Urban Outfitters ΚΑΙ για την H&M ΚΑΙ για την Puma.

Προτελευταία η 19χρονη Ολλανδέζα Romee Strijd που έχει ήδη χαρίσει την αύρα της στις πασαρέλες των Calvin Klein, Burberry, Marchesa, και Michael Kors.

Τελευταία αλλά καθόλου καταιδρωμένη μια 26χρονη Αμερικανίδα. Η 26χρονη Μartha Hunt από την Βόρεια Καρολίνα ήταν αποκλειστικό μοντέλο της Free People (ετικέτα που εμπορέυεται η Urban Outfitters). Εννοείται ότι και αυτή ξέρει πως πηγαίνεις μπροστά τα πόδια σου με χάρη για να φέρεις έσοδα με πυγμή.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε