Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αυτή η γάτα έχει μόνο δύο πόδια και για αυτό κατακτάει το Instagram

Αυτή η γάτα έχει μόνο δύο πόδια και για αυτό κατακτάει το Instagram

Πηδάει σαν κουνελάκι, γουργουρίζει σαν γατάκι και είναι ο νέος έρωτας της διαδικτυακής κοινότητας. Η Lil’ Bunny Sue Roux γεννήθηκε χωρίς τα δύο επάνω άκρα της και κάποιος που προφανώς είναι τέρας 24 ώρες εφτά μέρες την εβδομάδα την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 6 μηνών.

Η κτηνίατρος Jackie Deck Aley από τη Νέα Ορλεάνη όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από την αποφασιστικότητα αυτού του ζώου να επιβιώσει αλλά σχεδόν την ερωτεύτηκε.

Το ίδιο συνέβη με την ηδονοβλεπτική κοινότητα του Instagram. Σε λιγότερο από ένα μήνα η Bunny έχει 70.000 ακόλουθους που γίνονται μάρτυρες της ιδιόρρυθμης ύπαρξης της. Με φίλο της τον Καγκουρό, έναν κούνελο που τη συντροφεύει στα τολμηρά πηδήματα της προς την επιβίωση, η Bunny περνάει καλά, παίζει, κοιμάται, κοιμάται πολύ, ηρεμεί και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά.


Μήπως είναι η διάδοχος της Lil Bub; Ίσως. Αν και δεν της λείπουν δόντια, δεν έχει μάτια γουρλωτά, δε φέρει έξτρα δάχτυλο σε κάθε ποδαράκι της, δεν πάσχει από οστεοπόρωση και δεν έχει περισσότερες από μία γενετικές ανωμαλίες αυτή η γάτα παραδίδει μάθημα ζωής σε όλα τα δίποδα που πιστεύουν ότι η διαφορετικότητα είναι μια καταδίκη. Και είναι απλά ένα ζώο που πηδάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο όσο καλύτερα μπορεί. Κατάλαβες;



News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε