Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Aυτή η γυναίκα έχει σχέση με το backpack της! Αλήθεια!

Aυτή η γυναίκα έχει σχέση με το backpack της! Αλήθεια!

Η περίπτωση της Genevieve Blau είναι μια ιστορία έρωτα για τους καιρούς του τώρα. Η κωμικός στο επάγγελμα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram για να καταγράψει τη δυνατή, ουσιαστική, χωρίς πάθη αλλά με φροντίδα σχέση ανάμεσα σε αυτή και το ροζ σάκο της.

“Οι άντρες έρχονται και φεύγουν” είπε στη Daily Dot. “Αυτός ο σάκος είναι μαζί μου δέκα ολόκληρα χρόνια”.

Καθημερινά όσοι έχουν εγγραφεί στο ψηφιακό λεύκωμα της μαθαίνουν τα νέα αυτού του γαλήνιου, εκκεντρικού ζευγαριού. Με hashtag της το #JansportDates η Blau λέει (πολύ σωστά) ότι η γνωριμία της με το ροζ αξεσουάρ που είναι πολύ πιο χρήσιμο από πολλές γνωριμίες της στο παρελθόν έχει διάρκεια μεγαλύτερη από πολλούς γάμους που έχει γνωρίσει και αποφάσισε να κάνει το λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο σαν ένα φόρο τιμής σε αυτόν τον φίλο που δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Που ήταν πάντα μαζί της όπου και αν πήγε. Που δεν την έκανε να νοιώθει μόνη ούτε στιγμή.

Η Blau είναι ένα ευφυές troll. Ένα καλό troll, ένα troll από εκείνα που θα ήθελες να γνωρίσεις και να μετοικήσεις μαζί του στο χωριό της καλοπροαίρετης σάτιρας, λίγο πιο δεξιά από το Westeros. Mε έμπνευση της τις ω-είμαστε-πολύ-αγαπημένοι φωτογραφίες των ζευγαριών που αναρτούν και δημοσιοποιούν αλιεύοντας like και καρδούλες το συναίσθημα τους στο Instagram, η Νεουορκέζα “στήνει” ακριβώς τις ίδιες τρυφερές στιγμές με εκείνη και εκείνον. Το ροζ σάκο της.

Σύμφωνα με την ίδια, τα πράγματα ξεκίνησαν χωρίς κανείς από τους δύο να γνωρίζει που θα καταλήξει αυτό το σύγχρονο ρομάντζο. “Εγώ και ο σάκος μου γνωριζόμαστε εδώ και μια δεκαετία. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι έπρεπε να πάμε αυτή τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο” έγραψε. “Μια βόλτα μαζί του στο West Village αυτή την όμορφη βραδιά με το τσέλο να ντύνει μελωδικά τις στιγμές από τον πλανόδιο μουσικό στο πεζοδρόμιο απέναντι, ήταν η πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μου” έγραψε επίσης. Με αυτές τις μνήμες, δέθηκαν, αγαπήθηκαν, νοιάστηκαν. Πήγαν και cinema.

Τώρα η Βlau και ο Ροζ μοιράζονται στιγμές θαλπωρής στο σπίτι, βλέποντας ρομαντικές κομεντί αγκαλιά, τρώγοντας υγιεινές και τίμιες μερίδες sushi. Mάλιστα τελευταία κάνουν και διπλά ραντεβού με μια φίλη που βρήκε στον Μπλε Σάκο της την ίδια αγάπη.

Τα σχόλια είναι ποικίλα. Κάποιοι τη λένε “αξιοθρήνητη”. “Φαντάσου τι θα τραβήξει ένας πραγματικός σύντροφος εαν και εφόσον προκύψει” λένε. Άλλοι την εκθειάζουν, επιβραβεύοντας το θάρρος και τη διαφορετικότητα της. “Δημοσιοποιώντας αυτή τη ρομαντική σχέση προσπαθώ να προτρύνω τους ανθρώπους να ζούνε τη στιγμή. Ακόμη και αν είναι μόνοι ο κόσμος είναι εκεί έξω για να τον ανακαλύψουν” είπε η Blau και η εταιρεία των σάκων την επιβράβευσε χωρίς κανείς να το έχει προσχεδιάσει. Η Blau πλέον θα ταξιδέψει όπου θέλει με όλα τα έξοδα πληρωμένα υπό έναν όρο. Να μοιράζεται μέσα από το Instagram της τις περιπέτειες και την εξέλιξη μιας σχέσης που δεν την πρόδωσε ποτέ.

Μπορείς να είσαι μάρτυρας αυτού του έρωτα ακολουθώντας τη Blau ΕΔΩ

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε