Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Breaking News! ΑΥΤΟ είναι το πιο αηδιαστικό πλάσμα της ημέρας!

Breaking News! ΑΥΤΟ είναι το πιο αηδιαστικό πλάσμα της ημέρας!

Δεν είναι θηλαστικό, δεν είναι πατέρας δήμιος, δεν είναι πολιτικός διαπλοκής, είναι κάτι βγαλμένο από το χειρότερο σου εφιάλτη.

Το είδος έχει τρομάξει το Ίντερνετ περίπου όσο και οι λεπτομέρειες από το έγκλημα που κανείς δεν θα ήθελε να γνώριζε και το έκανε αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει αυτό

Προφανώς και δεν είναι κάτι πέρα από τον πλανήτη. Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα ενώ είναι απόλυτα δεδομένο ότι βλέποντας τον τρόπο που αυτό το σκουλήκι βγάζει την προβοσκίδα του από το στόμα (ή μήπως τον πρωκτό του!;) η όρεξη σου θα μειωθεί και έτσι θα μπορέσεις να χάσεις 345 θερμίδες και κάτι απόψε. Η αλήθεια είναι ότι το πλάσμα που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ταυτοποιήσει με σιγουριά θυμίζει τον τρόπο που τα θαλάσσια αγγούρια βγάζουν τα εσώψυχα τους εδώ.

Ωστόσο το Reddit έχει για όλα μια απάντηση. Για τον Redditor Εxxocet πρόκειται για ένα gorgonorhynchus. Ένα είδος νεμερτίνου που είναι γνωστό για τη διακλαδωτή του προβοσκίδα. Αυτό το πλάσμα που μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε σιλουέτα αλλά να στερηθούμε τον ύπνο είναι λοιπόν κάτι που υπάρχει στον κόσμο μας και απαντάει και στο λωριδοσκώληκας. Μια μικρή έρευνα για αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε πιο τρομακτικά αηδιαστικό είδος της τρίτης μου έμαθε ότι:

“Οι νεμερτίνοι ή λωριδοσκώληκες και οι πλατυέλμινθες είναι σκωληκόμορφοι ζωικοί οργανισμοί, όπως και οι δακτυλιοσκώληκες (πολύχαιτοι, βδέλλες κλπ. – φύλο Annelida), οι νηματώδεις (φύλο Nematoda), τα σωληνοειδή ή ‘τσουτσούνια’ (φύλο Sipuncula) και τα εχινώδη (φύλο Echiura).”

Δηλαδή κάτι σαν αυτό;

Καλή διασκέδαση σε ό,τι και αν κάνετε.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε