Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Εαν έχεις αντίρρηση με την επιλογή Παυλόπουλου, πες το στην Julia

Εαν έχεις αντίρρηση με την επιλογή Παυλόπουλου, πες το στην Julia

Η Julia Vins, από το Engels της Ρωσίας διαθέτει πρόσωπο πορσελάνινης κούκλας και σώμα που μόνο η She-Hulk θα μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η 18χρονη που δεν δέχεται αντιρήσεις μπορεί πολύ εύκολα να σηκώσει 181 κιλά στους ώμους της, δηλαδή ένα μεσαίου μεγέθους αρσενικό λιοντάρι. Εννοείται ότι η Julia βρυχάται.

Η περίεργη μούρη της που θυμίζει κάτι από ματριόσκα με μάτια τεράστια και έντονα σαν ζωγραφισμένα με μελάνι από καλλιτέχνη που σχεδιάζει manga, έχει περίπου 23 χιλιάδες ακολουθους στο Instagram απολαμβάνει να φωτογραφίζεται γυμνόστηθη και να κατακτά παγκόσμια ρεκόρ. Μέχρι τώρα τρία από αυτά της ανήκουν αλλά η Vins είναι ένα παιδί του Πούτιν, δεν βάζει όρια στις αντοχές και τον όγκο της.

“Ο κόσμος με φωνάζει Μπάρμπι Με Μούσκουλα, προσωνύμιο που με διασκεδάζει” λέει. “Έχω αυτά τα τεράστια, όμορφα μάτια και κάνω μέικ απ κατάλληλο για να τα τονίσω. Την ίδια στιγμή όμως είμαι δυνατή. Μπορώ να σηκώσω με άνεση 180 κιλά στις προπονήσεις μου” συμπληρώνει. “Θέλω να γίνω όσο πιο μεγάλη μπορώ” καταλήγει. Οι άντρες είτε τη σέβονται, είτε την επιτιμούν. “Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Πρόσεξα ότι όσοι έχουν αρνητική στάση απέναντι μου απλά ζηλεύουν”.

Η διατροφή της είναι η προβλεπόμενη. Πέντε με έξι μικρά γεύματα την ημέρα με πολύ κοτόπουλο, αυτά, γαλακτοκομικά, ρύζι και λαχανικά. Μια φορά ημερησίως η γυναίκα τύμπανο του πολέμου τρώει και κάτι μικρό και αμαρτωλό. Ένα γλυκό, μια σοκολάτα, ένα σοκολατάκι, κάτι.

Η παιδεία της βρίσκεται στον αντίποδα της εικόνας της. Η Julia έχει σπουδάσει μουσική, υπήρξε άριστη μαθήτρια και είχε κλίση στις καλές τέχνες από μικρή. Όμως το σώμα της δεν ήταν σε αρμονία με το πνεύμα της. “Ένοιωθα ότι το κορμί μου ήταν ένα λάθος” είπε στη DailyMail. Στα 15 της μπήκε στο γυμναστήριο, γνώρισε τα βάρη, τους συστήθηκε, της συστήθηκαν, ερωτεύθηκαν, τέλος. “Άρχισα να μιμούμαι τις ασκήσεις των συναθλητών μου, μου άρεσε καθώς έβλεπα τους μυς να χτίζονται. Ενθουσιάστηκα!”

Ένα χρόνο μετά η Julia ίδρωνε 4 με 5 ώρες την ημέρα σηκώνοντας βάρη με προπονητή που παρακολουθούσε την μεταμόρφωση της σε σούπερ ηρωίδα. Το έκανε 4 φορές την εβδομάδα. Τον Αύγουστο του 2014 η Vins έφαγε περισσότερα γλυκά από ένα. Η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Powerlifting στη Μόσχα της χαρίζει τρία παγκόσμια ρεκόρ συνολικού βάρους 440 κιλών.

Οι αναλογίες της ίσως σε μπερδέψουν. Αν τη δεις ντυμένη κομψά και με λήψη από το πλάι μοιάζει μια κανονική όμορφη νέα γυναίκα με ύψος 1,65 εκ. και βάρος 65 κιλά. Μια περίπου σέξι φιγούρα που θέλει να είναι θελτική ακόμη και όταν λιώνει κάθε πόρο της με ιδρώτα. “Πάντα θα με δεις χτενισμένη, μου αρέσει να είμαι σέξι ακόμη και όταν προπονούμαι” λέει. Ο 29χρονος φίλος της που επίσης ασχολείται με τα βάρη εγκρίνει και εκτιμά.

“Μου αρέσει πολύ η μόδα αλλά σπάνια βρίσκω ρούχα στο μέγεθος μου” λέει. Ο πατέρας της δεν θέλει να ξέρει τίποτα για τις περιπέτειες της στον πάγκο, ούτε η μητέρα της. Εκείνη βρήκε νόημα στο να σηκώνει πολλά κιλά και αυτό της αρκεί. “Τρομάζω στο τι θα μπορούσα να έχω γίνει αν δεν ανακάλυπτα τα βάρη” λέει. Θα υπερασπιζόταν την επιλογή Τσίπρα για ΠτΔ λέω για τους δικούς της, φουσκωμένους, λόγους.


News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε