Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επαθε Διαβάτη η Σίρλει ΜακΛέιν; Περίπου ναι!

Επαθε Διαβάτη η Σίρλει ΜακΛέιν; Περίπου ναι!

Σε άλλα νέα της ημέρας, η 80χρονη που κάποτε μας έκανε να θέλουμε να βάζουμε πυζάμες, να τρώμε παγωτό κάτω από το στρώμα με μπερδεμένες πατούσες και να διασκεδάζουμε με τις ρομαντικές περιπέτειες της στην Αμερική πριν το Βιετναμ, η Σίρλει ΜακΛέιν προφανώς έχει πράματα που θέλει να βγάλει από μέσα της.

Όχι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αποφάσισε να το κάνει η πιο διαχυτική Χρυσούλα Διαβάτη όταν ο SakAttack βραβεύθηκε για τη θεατρική του απόδοση μπλα μπλα, ωστόσο και οι δύο έχουν κάποια πιστεύω και τα καταθέτουν αφήνοντας εμάς με την κάτω σιαγόνα να φλερτάρει με τη βαρύτητα.

Σύμφωνα με τη DailyMail που εαν ξέρει να κάνει κάτι καλά, αυτό είναι να παρακολουθεί πως οι διάσημοι χάνουν τα λογικά τους και να τα καταγράφει με γραφικές λεπτομέρειες, η πορφυρογέννητη στη Βιρτζίνια πρώην μασκότ του Χόλιγουντ έχει εξοργίσει την Εβραική Κοινότητα αλλά και τα Σωματεία Δικαιωμάτων των ΑμεΑ της Αμερικής αφού στην αυτοβιογραφία της που τιτλοφορείται “Και Εαν…” (What if…?) η ΜακΛέιν ξαναγράφει ιστορία. Μάλλον της δίνει μια μεταφυσική ροπή, ανοίγει το μυαλό της και λέει διάφορα παράλογα.

Παράλογο νο1

‘Μήπως τα περισσότερα θύματα του Ολοκαυτώματος απλά πλήρωναν το κάρμα από τις προηγούμενες ζωές τους, τότε που ήταν Ρωμαίοι στρατιώτες και σταύρωναν Χριστιανούς, Σταυροφόροι που έσφαξαν εκατομμύρια στο όνομα της Χριστιανοσύνης, μαχητές του Αννίβα, ή ήταν κάποιοι από αυτούς που λεηλάτησαν την Ανατολή δίπλα από τον Αλέξανδρο; Η ενέργεια του φόνου είναι αέναη και θα τη βιώσει και ο δολοφόνος και ο δολοφονημένος”, χμ, έγραψε.

Χμ γιατί το υπερκινητικό πάλαι ποτέ αγοροκόριτσο ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα εκατομμύρια θυμάτων των Ναζιστικών στρατοπέδων θανάτου πολύ απλά καλά να πάθουν αφού έχουν ζήσει και έχουν σκοτώσει με τη σειρά τους άλλους.

Για τη ΜακΛέιν τα εγκλήματα πολέμου του Γ’ Ραιχ είναι ένα ξεπλήρωμα λογαριασμών και αυτό καθόλου δεν ενθουσιάζει την κοινότητα που αποδεκατίστηκε στα χρόνια της μυστακοφόρας Ευρώπης.Μικρό, επιπλέον, χμ γιατί κάνει αναφορά στον Αλέξανδρο που εμείς τον λέμε Μέγα.

Παράλογο νο2, αναφερόμενη στον Στίβεν Χόκινγκ, αναρωτιέται

“Μήπως “δημιούργησε” την ασθένεια που τον άφησε ανάπηρο για να αφήσει τον εαυτό του να τον φροντίζουν και να αφεθεί στην καλωσύνη των ξένων για να πετάξει έγνοιες από επάνω του και να αφιερώσει το μυαλό του στο κυνήγι της γνώσης; Μήπως ο ίδιος, ακούσια, αποφάσισε να γίνει ένα παραδειγμα για να μας αποδείξει ότι τα κοσμικά ταξίδια και η συμπαντική κατανόηση είναι προσβάσιμη από όλους, πέρα από τη φυσική του κατάσταση ή συνθήκες;”, χμ, έγραψε.

“Εαν ο Ιησούς επέλεξε να πεθάνει ως μάρτυρας, τότε και ο Στίβεν Χόκινγκ μπορεί να επέλεξε μια ζωή με διττή υπόσταση: με εμφανή σωματική αδυναμία και αφανή γνώση και δύναμη. Μήπως όλα τα αληθινά είναι μια ψευδαίσθηση;” κατέληξε.

Χμ ξανά και ξανά καθώς εδώ η μεγαλύτερη αδελφή του Γουόρεν Μπίτι αποδίδει δόλο σε ΑμεΑ. Δεν το θέτει ακριβώς έτσι ωστόσο η υπέρβαση της και η περίεργη ταυτοποίηση του Ιησού στον Χόκινγκ με λίγο από μεταφυσικό μπαχάρι και υπεραστρικά ταξίδια κάπως μας τρομάζουν για όλα όσα μπορεί να πιστεύει ότι συμβαίνουν εκεί έξω τώρα που δεν είναι καθόλου έτσι.

Η 80χρονη σταρ βέβαια στο παρελθόν έχει ζήσει στην Ατλαντίδα πριν εκείνη γίνει μια Χαμένη. Επιπλέον πιστεύει στο πολύ λογικό -οκ, και εμείς συμφωνούμε-, ότι τα UFO υπάρχουν και μερικά μάλιστα πολιτεύονται εδώ και τετραετίες και τέλος, όσο έγραφε το τελευταίο της πόνημα και έκανε γυρίσματα στο Downton Abbey, είπε ότι ένοιωθε σαν στο σπίτι της. Γιατί; Μα η Σίρλει μετά την Ατλαντίδα ζούσε στην Αγγλική εξοχή και κυνηγούσε αλεπούδες.

Μέχρι τώρα η Σίρλει ΜακΛέιν δεν έχει τοποθετηθεί για την καρμική εντολή εμπιστοσύνης μέρους της Ελληνικής θεατρικής κοινότητας στο SakAttack. Θα περιμένουμε όσο διαρκεί η παράσταση.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε