Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φορέστε τα γυαλιά ηλίου σας! Η Rosie Huntington-Whiteley λιάζεται γυμνή

Φορέστε τα γυαλιά ηλίου σας! Η Rosie Huntington-Whiteley λιάζεται γυμνή

“Ω, οι φωτογραφίσεις είναι η καθημερινότητα μου. Δεν χρειάζεται να προετοιμαστώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους” είπε και μετά άπλωσε το κορμί της στο γρασίδι για το φωτογραφικό φακό του Ben Hasset που ακόμη μια φορά αποπλανεί γυναίκα υπεράνω τεκμηρίωσης για το διαδικτυακό Violet Grey.

“Bέβαια όταν έχουμε να κάνουμε με μια προσωπική, πιο ερωτική φωτογράγιση η σχέση που έχεις με τον φωτογράφο, ο δεσμός μαζί του και ο σεβασμός παίζουν πρωτεύοντα ρόλο” λέει και συνεχίζει να κυλιέται γυμνή και ημίηυμνη στο πράσινο πλατό στα Pacific Palisades του Λος Άντζελες που ο ήλιος δεν ξεχνάει να σουλατσάρει.

Η 27χρονη βρετανίδα είναι ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας. Είναι από εκείνες τις κάστες που μπορούν να απολαμβάνουν τα πάντα αλλά όχι να τις απολαμβάνουν οι πάντες. Στη δική της περίπτωση μόνο ένας Τζέισον Στέιθαμ μπορεί. Ακριβώς όπως η Cara Delevingne και η Karlie Kloss, η Rosie δεν είναι μόνο καλλονή. Είναι φιλόδοξη. Θα χρησιμοποιήσει την εικόνα της και το προιόν της, τη σάρκα και τα χείλη της και τους περίπου 3 εκατ. ακόλουθους της στο Instagram για να χτίσει την δική της αυτοκρατορία.

Όλοι θέλουν κάτι από αυτήν. Ο σύντροφος της το έχει, τα δύο dachshunds της, η Dolly και η Peggy επίσης. Ο φίλος της, δημιουργικός διευθυντής του Balmain, Olivier Rousteing, η supermodel Candice Swanepoel την χαίρονται πίσω από την κάμερα ενώ το δημόσιο προφίλ της το έχει αναλάβει μια λεγεώνα από ατζέντηδες, δικηγόρους και υπευθυνους δημοσίων σχέσεων. Γιατί αυτοί είναι η μπίζνα του να είσαι η Rosie. “Αυτοί που σε περιβάλουν είναι ο αντικατορπτρισμός σου” λέει. “Ο Will Rogers είχε πει κάποτε ότι σου παίρνει μια ολκληρη ζωή να χτίσεις μια καλή φήμη και μια μόνο στιγμή να τη χάσεις, πιστεύω πολύ σε αυτό” συμπλήρωσε.

Φέτος η Huntington-Whiteley εμφανίζεται στο Mad Max, δίπλα από τη Charlize Theron και τον Tom Hardy. Τα γυρίσματα στη Ναμίμπια δεν την κούρασαν, τα απόλαυσε. Όπως απολαμβάνει και τα έσοδα από τη σειρά εσωρούχων της Rosie For Autograph σε συνεργασία με τα Marks & Spencer, από το νέο άρωμα της, από τις καμπάνιες και τα εξώφυλλα της που σε λίγο καιρό, κάποιες μόλις εβδομάδες θα στολίζουν τους τοίχους της έπαυλης των 13 εκατ. δολ. που θα την προστατεύουν από το κακό μάτι του φθόνου.

Όταν τη ρώτησαν ποια τα πλάνα της για το μέλλον η ίδια, γυμνή πάντα, απάντησε ότι θα ήθελε να ξεκινήσει κάτι μόνη της. Να γίνει αφεντικό του εαυτού της και να μπορεί να θυμάται με νοσταλγία την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση. “Ήταν στο Λονδίνο. Άλλοι καιροί. Πιστεύω ήμουν πιο ελεύθερη τότε. Λάτρευα την Kate Moss. Έδειξε πως το γυμνό μπορεί να είναι τέχνη. Αυτό είναι ομορφιά για μένα. Να νοιώθεις άνετα με τη σάρκα σου. Αυτό και ένα άρωμα δικό σου, ιδανικά κάτι που θα μυρίζει σαν τριαντάφυλλο” είπε και μετά ο ήλιος της έκλεισε τα μάτια.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε