Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Για τη Mαντόνα, ο βιασμός δεν μοιάζει να τελειώνει ποτέ

Για τη Mαντόνα, ο βιασμός δεν μοιάζει να τελειώνει ποτέ

Όταν τα τραγούδια της από το Rebel Heart διέρρευσαν, η diva της μουσικής σκηνής μίλησε για καλλιτεχνικό βιασμό.

Μια υπερβολή που δεν της συγχώρεσαν πολλοί αφού το να εξισώνεις τη σεξουαλική κακοποίηση με μια πονηρή δουλειά ενός hacker είναι τουλάχιστον άκυρο, αν όχι απλά προσβλητικό απέναντι στα θύματα μια εγκληματικής ερωτικής εκτόνωσης. Εχθές η γυναίκα που κατάφερε να πέσει και να σηκωθεί σαν Αμαζόνα όταν η κάπα του Giorgio Armani είχε δεθεί πολύ σφιχτά γύρω από το λαιμό της στα νυσταλέα Brit Awards κάποιων εβδομάδων πριν φρόντισε να κάνει τη σχέση της με την κοινότητα των σεξουαλικά κακοποιημένων γυναικών χειρότερη. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηoward Stern στο SiriusXM radio show, η 56χρονη επανέλαβε ακόμη μια φορά την εμπειρία της όταν ήταν μια αφελής γυναίκα από το Μίσιγκαν που χαιρετούσε αγνώστους στη Νέα Υόρκη γιατί είχε άγνοια κινδύνου. «Πήγαινα σε ένα μάθημα χορού, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και χρειαζόμουν χρήματα για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Ένας άντρας μου τα έδωσε. Ήταν πολύ φιλικός. Εμπιστευόμουν τους πάντες» είπε για να συμπληρώσει ότι όταν το έκανε, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, εκείνος τη βίασε. Τότε η Μadge δεν έκανε καμία καταγγελία. Σήμερα δίνει ένα επιπλέον λόγο ντροπής σε όσες γυναίκες έπεσαν, πέφτουν ή θα πέσουν θύμα βιασμού. «Έχεις ήδη υποστεί τον βιασμό. Δεν αξίζει. Είναι μεγάλη ντροπή» είπε.

Αυτά είναι κάποια άλλα σημεία ενδιαφέροντος από τη συνέντευξη που είχε διάρκεια μιαμισης ώρας με κάποιες πολλές ώρες καθυστέρησης από την προγραμματισμένη ώρα εκπομπής της καθώς η Mαντόνα για την οποία ο Ιταλός σχεδιαστής είπε ότι είναι μια σκύλα περίπου, είχε να κάνει πολλά και ο κόσμος πάντα μπορεί να περιμένει.

> H Μadonna ήταν σύντροφος με τον Tupac και αυτή η μικρή σχέση της είναι και ο λόγος που εμφανίστηκε και είχε ένα gangsta attitude σε μια από τις πιο τολμηρές στη γλώσσα της συνεντεύξεις που έδωσε ποτέ

> Είναι νοσταλγός της κανονικότητας. Περίπου 2 φορές την εβδομάδα.

> Γίνεται κάπως έξαλλη όταν ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το Material Girl είναι ένα τίτλος βουτηγμένος στην ειρωνεία.

> Στενοχωρήθηκε όταν η σχέση της με τον καλλιτέχνη Ζαν- Μισέλ Μπασκιά τελιώσε γιατί εκείνη δεν μπορούσε να συνεχίσει να τον βλέπει να χάνεται στην παραμύθα της ηρωίνης. Στενοχωρήθηκε περισσότερο όταν αυτός που ξεκίνησε νεαρός και φτωχός μιγάς από την Αϊτή βρέθηκε στα σαλόνια της μοντέρνας τέχνης με τον Άντι Γουόρχολ να τον αποθεώνει, της ζήτησε να του επιστρέψει όλους τους πίνακες που της είχε χαρίσει. Μετά τους έβαψε από επάνω με μαύρο, σαν το έρεβος, χρώμα.

> Όταν πέθανε η μητέρα της, η αντίδραση και η συμπεριφορά του πατέρα της ήταν συγκρατημένη. Κανένα κλάμα, καμία συντροφική αγκαλιά, κανένα σπάσιμο στο συναίσθημα. Έτσι δικαιολογείται και η δύναμη της να περνάει αλώβητη από τις συγκρούσεις στη ζωή της γιατί η Μαντόνα είναι φτιαγμένη από ατσάλι όπως τα γονίδια της.

> Πιστεύει στην αστρολογία. Όχι αυτή που αραδιάζει στους τηλεοπτικούς δέκτες μια Λίτσα ή μια Βίκυ ή δεν ξέρω ποιος άλλος, αλλά αυτή που είναι επιστήμη.

> Σιχαίνεται τους απλοϊκούς, επαρχιακά σκεπτόμενους ανθρώπους. Σε ελεύθερη απόδοση, σιχαίνεται του βλάχους.

> Ο γάμος της με τον Γκάι Ρίτσι ήταν φυλακή, ένα ατύχημα.

> Ο γάμος της με τον Σον Πεν ήταν καλύτερος. Κατα τη διάρκεια εκείνου του γάμου εκείνη γνώρισε τον Μαικ Τάισον ο οποίος επίσης ήταν παντρεμένος μτ ην Ρόμπιν Γκίβενς. Έβγαιναν ραντεβού όλοι μαζί και μετά ανά δυάδες και μετά ο χωρισμός.

> Είχε μόλις 35 δολλάρια όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη καλοκαίρι, στην Times Square, φορώντας παλτό. Όταν ένας άγνωστος τη ρώτησε γιατί, εκείνη του είπε ότι δεν είχε κάπου να μείνει. Της πρότεινε να πάει σπίτι του, η Μαντόνα είπε ναι.

> Με το πρώτο της εκατομμύριο αγόρασε πίνακα της Φρίντα Κάλο.

> Εκείνη είναι υπεύθυνη για την εφέυρεση του reality tv. “Δεν πιστεύεις ότι το Truth Or Dare ήταν η απαρχή του είδους;” ρώτησε τον ραδιοφωνικό παραγωγό. “Και βέβαια ήταν!” απάντησε. Η ίδια. Τέλος συζήτησης.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε