Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γιατί η Sofia Vergara θα ήθελε να έχει μικρότερο στήθος;

Γιατί η Sofia Vergara θα ήθελε να έχει μικρότερο στήθος;

Γιατί ΑΥΤΟΣ είναι ο εφιάλτης της: δεν μπορεί να βρει στηθόδεσμο εύκολα στο μέγεθος της.

Αυτά και άλλα λιγότερο ή περισσότερο ενδιαφέροντα λέει στη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair η λατίνα σταρ και τη συνόδευσε με μια φωτογράφιση ιδανική για να κάνει το σεξ πιο σέξι.

Το πληθωρικό μπούστο της (φωτογραφημένο από το φακό της Annie Leibovitz) δεν είναι ωστόσο το πιο ενδιαφέρον επάνω της. Η 42χρονη από την Κολομβία έχει καταφέρει, ακόμη και με αυτό το εφιαλτικό στήθος που κουβαλάει, να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης αφού τα έσοδα της μόνο για πέρσι ήταν περισσότερα από 37 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes. Kερδίζοντας περίπου 325 χιλιάδες για κάθε επεισόδιο του Modern Family, η αρραβωνιασμένη με τον Joe Manganiello και μητέρα ενός 23χρονου νέου λατίνα ισχυρίζεται ότι το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκεται στα μειονεκτήματά της. Στην προφορά που δεν κατάφερε να βελτιώσει – “Προσέλαβα ένα καθηγητή ορθοφωνίας και είναι πολλή δουλειά” λέει στη συνέντευξη. “Είναι εξουθενωτικό αλλά και πολύ βαρετό. Έχω πολύ ‘κακό αυτί’. Είμαι σε αυτή την χώρα εδώ και 20 χρόνια και ακόμα έχω αυτή την προφορά. Κάθε φορά που πήγαινα σε auditions εστίαζα στη θέση της γλώσσας και όχι στην υποκριτική. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν δεν μπορώ να πιάσω δουλειά με αυτή την προφορά, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη δουλειά για μένα”- στο στυλ της που από πολλές θεωρείται φτηνιάρικο και προκλητικό – “Προφανώς υπάρχει λόγος που προτιμώ τον ίδιο τύπο ρούχων” λέει-, και βέβαια στο στήθος της.

“Το στήθος μου είναι τεράστιο. Η αγορά ενός σουτιέν ήταν ένας εφιάλτης όλη μου τη ζωή. Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες βρήκα μαγαζιά που πουλούσαν εσώρουχα για κοπέλες που κάνουν στριπτίζ. Πιστέψτε με, θα ήθελα να έχω ψεύτικο στήθος. Όταν ξαπλώνω πέφτει όλο το βάρος τους εδώ. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό” είπε και μετά εκταμίευσε μερικές χιλιάδες δολλάρια ακόμη από τον κύκλο εργασιών της εταιρείας Latin World Entertainment που από τη δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα αναλαμβάνει να προωθεί ισπανόφωνους καλλιτέχνες στην αμερικανική showbiz. Η Sofia Vergara είναι ιδρυτικό μέλος της. Είπατε κάτι για επιχερηματικό δαιμόνιο;

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε