Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

H Κάρλι Κλος δεν θα περπατήσει με εσώρουχα μπροστά μας ποτέ ξανά

H Κάρλι Κλος δεν θα περπατήσει με εσώρουχα μπροστά μας ποτέ ξανά

Κλάμα, οδυρμός, χαμός. Χαρτομάντηλα, θλίψη, αντικαταθλιτικά. Οργή, απογοήτευση, πένθος. Βαρυφάκης, Τσίπρας, Σόιμπλε.

 (Το τελευταίο ήταν ένα τυπογραφικό λάθος). Φτερά πεταμένα στην άκρη, ονειρώξεις στοιβαγμένες σε ένα μικρό πουγκί που προορίζεται για τον κάδο ανακύκλωσης. Τα νέα είναι τραγικά για εμάς. Η Κάρλι Κλος παραιτείται των εσωρουχων της για να σπουδάσει στο NYU. Τι; Ποιος νοιάζεται αλήθεια; Η μόνη είδηση που αφορά όλους είναι ότι η 22χρονη δεν θα περπατήσει ξανά επάνω κ’ατω και επάνω και κάτω και ξανά πάνω κάτω την πασαρέλα που εξαργυρώνει εκατομμύρια πουλώντας ελάχιστα μέτρα υφάσματος και πολύ παραμύθα.


Αν και άλλα δημοσιεύματα θέλουν την KK να έχει απολυθεί από την VS η αλήθεια είναι άλλη. Η 22χρονη από το Σικάγο βαρέθηκε να τρέχει ημίγυμνη όπου την καλούσε το καθήκον και θέλει να επενδύσει στο μυαλό και τη γνώση. Δίνοντας παράδειγμα προς μίμηση, η ΚΚ όχι μόνο εξασφάλισε συστατική επιστολή από το πιο ωραίο μοντέλο όλων των τοπ μόντελ που πέρασαν ποτέ από τον πλανήτη του μόντεινγκ, την Κρίστι Τέρλινγκτον Μπερνς, αλλά και αποφάσισε να βελτιώσει το μυαλό όπως ακριβώς και το σώμα της.

(ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)

Η Κάρλι Κλος φροντίζει να ξεκινά την ημέρα της με ένα θρεπτικό πρωινό, πλούσιο σε βιταμίνες, που της χαρίζει ενέργεια. Όπως λέει, «αυτό είναι το αγαπημένο μου γεύμα: ομελέτα από ασπράδια μαζί με σπανάκι, ντομάτα και μανιτάρια». Συνοδεύει το πιάτο της με φέτες πορτοκαλιού. Επίσης η ΚΚ είπε στο ELLE τα παρακάτω μυστικά για να γίνεται σαν αυτή που δεν θα γίνεται αλλά η προσπάθεια πάντα εκτιμάται:

«Λατρεύω τη σοκολάτα και τα γλυκά. Φροντίζω όμως να τα καταναλώνω νωρίς το πρωί. Διαφορετικά περιορίζομαι σε μπάρες δημητριακών».

«Πρόσφατα ξεκίνησα διαλογισμό. Αρχικά ήμουν επιφυλακτική ως προς τη συγκεκριμένη πρακτική, αποφάσισα όμως να τη δοκιμάσω και η εμπειρία μού φάνηκε απίστευτα χαλαρωτική. Η πνευματική ισορροπία είναι απαραίτητη και για τη σωματική», δηλώνει για το νέο της χόμπι.

«Λατρεύω το πιλάτες. Με έχει βοηθήσει να ενδυναμώσω τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια μου. Μου αρέσει επίσης και το μπαλέτο, που χαρίζει πειθαρχία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μορφών άσκησης είναι ιδανικός».

«Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας. Αντί για το ασανσέρ, προτιμήστε τις σκάλες. Το μετρό είναι σίγουρα πιο γρήγορο, γιατί όμως να μην περπατάμε λίγο παραπάνω;».

(ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)

Οι αιτήσεις για να είστε συμμαθητές με την ΚΚ γίνονται ήδη δεκτές στο The Gallatin School of Individualized Study. Προλάβετε, ντυμένοι.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε