Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

H Kelly Brook θα κάνει τα πάντα για να είναι διάσημη

H Kelly Brook θα κάνει τα πάντα για να είναι διάσημη

Ακόμη και οι New York Times ασχολήθηκαν με τη σειρά στην οποία η χυμώδης κόρη οικοδόμου από το Kent πρωταγωνιστεί φορώντας τα απολύτως απαραίτητα -τις σάρκες της.

“Για τους σεναριογράφους της σειρά τα γεννητικά όργανα και τα στήθη είναι πολύ αστεία” έγραψε ο τηλεκριτικός της εφημερίδας ενώ το Valley News είπε το παρακάτω: “Οι παραγωγοί της σειράς εκμεταλεύονται την ευκολία με την οποία η Κelly Brook θα κάνει τα πάντα για να πετύχει”. Η πληθωρική 35αρα δεν μοιάζει να δυσαρεστήθηκε στο ελάχιστο.


Άλλωστε κανείς, και τις περισσότερες φορές ούτε η ίδια, την πήρε ποτέ σοβαρά. Η πρώην του Jason Statham (εφτά χρόνια μαζί) αλλά και του Ελληνικής καταγωγής Billy Zane (λιγότερα από εφτά χρόνια μαζί) ξέρει καλά γιατί τα αντρικά περιοδικά την λατρεύουν, γιατί οι τηλεθεατές την υποστηρίζουν, γιατί τα προιόντα τα οποία πουλάει σε καμπάνιες πουλάνε και γιατί οι γυναίκες δεν την μισούν.

Είναι αστεία, είναι ωραία, είναι χυμώδης, είναι ταλαιπωρημένη, έχει χάσει τον πατέρα της από καρκίνο των πνευμόνων όσο ήταν ακόμη σε χορευτικό σόου της Βρετανίας, έχει αποβάλλει καρπό ενός από τους έρωτες της, έχει δημοσιοποιήσει σχέσεις της, έχει δημοσιοποιήσει χωρισμούς και παραμένει μια γυναίκα που είναι πιο μεγάλη από τις καμπύλες της.

“Είχα το κορμί μιας πορνο-σταρ και το πρόσωπο ενός παιδιού. Κάτι που υποθέτω ότι ήταν και ο λόγος που έγινα τόσο επιτυχημένη. Αυτή είναι όλη η πικρή αλήθεια. Και όχι, δεν αισθανόμουν άνετα με τις λήψεις που αναγκαζόμουν να κάνω” είχε πει κάποτε για το ξεκίνημα της καριέρας της όταν ετών 16 αναδείχθηκε νικήτρια σε καλλιστεία ομορφιάς.

Αντιμετωπίζοντας την κριτική με μια αφέλεια που θα της συγχωρούσε τα πάντα, η Kelly είναι εδώ και 19 χρόνια το κορίτσι που όλοι θέλουν να πειράξουν, να θωπεύσουν, να πάνε παρέα για ποτό και ίσως, αν εκείνη το θελήσει, να της σερβίρουν πρωινό στο κρεβάτι.

Το σώμα της είναι φυσικό σαν την ίδια, οι πλαστικές δεν της λένε και πολλά, η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ένα cartoon με καμπύλες και η Elen De Generees, παραγωγός της κωμικής σειράς που οι τηλεκριτικοί της Αμερικής τσάκισαν με την πένα τους, του One Βig Happy απλά είναι fan αυτής της γυναίκας που καταφέρνει να παραμένει σέξι ακόμη και όταν τα Πιράνχας την κάνουν κομματάκια στο cult έργο της αιματηρής διασκέδασης.

Οι κριτικοί δεν τη συμπάθησαν ποτέ. Όταν στα 18 της βρέθηκε να παρουσιάζει το υπέροχο στην αφέλεια και την ποπ επικαιρότητα του The Big Breakfast, μια εκπομπή πρωινής ζώνης που κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν θα επέτρεπε να βγει στον αέρα επενδύοντας σε ψεύτικους θεματοφύλακες μιας ηθικής που έμεινε στα 50’ς και μιας αισθητικής που αποφάσισε ότι μετά το 1980 τίποτα δεν έχει αλλάξει, η Kelly ήταν μια ηλίθια με μεγάλο στήθος που δυσκολευόταν να πει τις δύσκολες λέξεις.

Εκείνη βέβαια πάντοτε είχε ένα όπλο απέναντι στη χολή των άλλων όταν δεν έδινε μπουνιές (κάτι που φέρεται να έχει κάνει σε δύο από τους συντρόφους της όταν ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα από εκείνη όρια της). Το χιούμορ. Με περιουσία που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και μια σειρά από επιχειρηματικές δραστηριότητες που την κρατούν ενεργή στα media, η Βρετανίδα που πέρασε από τα reality shows στον κινηματογράφο στα σόου ταλέντων και τώρα στην Αμερικανική tv έχει μάθει να είναι δυνατή, ίσως επειδή έκανε χρόνια μπαλέτο που θέλει συγκέντρωση, πίστη, πειθαρχία και αυτοδιαχείρηση και καμία απολύτως διάθεση να κρύψει τον εαυτό της μπροστά από την κάμερα. Να τσαλακωθεί, να ξεφτιλιστεί, να γελάσει, να διασκεδάσει και να γίνει αυτή που είναι και κάτω από τα φώτα.

Η Kelly Brook, ναι, είναι όντως έτοιμη να κάνει τα πάντα αλλά όχι για να είναι διάσημη. Είναι ΗΔΗ διάσημη για περισσότερους λόγους από τους εξής, γνωστούς, δύο.

Kelly Brook 2015 Calendar – Behind The Scenes from Joshua Lawrence on Vimeo.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε