Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

H Lara Stone χώρισε και αυτό μπορεί να σου αναπτερώσει την ελπίδα απόψε

H Lara Stone χώρισε και αυτό μπορεί να σου αναπτερώσει την ελπίδα απόψε

Για την Telegraph είναι μια Αφροδίτη του Μποτιτσέλι και για την αρχιμαφιόζα της γαλλικής σκηνής μόδας, την Carine Roitfeld είναι απλά μια από εκείνες τις γυναίκες που απλά δεν μπορείς να ξεχάσεις. Η αλήθεια είναι και φαίνεται.

Στην περίπτωση της Lara Stone η αλήθεια σχεδόν έχει γεύση. Τα χείλη της και το στήθος της την έχουν αναδείξει σε μια ονείρωξη με πόδια ενώ τα δόντια της, μεγάλα, προκλητικά, γεμάτα θράσος, μοιάζουν πρόθυμα να μασήσουν ακόμη και τα πιο δηλητηριώδη σχόλια για την εικόνα της.

Διαφορετική από τις άλλες, η Stone εξαργύρωσε την εικόνας της στο modelling με τολμηρές, επαγγελματικά σωστές και πάντα προσοδοφόρες κινήσεις για αυτό άλλωστε το όνομα της φιγουράρει στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών. Μια ημέρα, το 2010, η Stone πίκρανε πολλούς με την απόφαση της να παντρευτεί τον βρετανό και πραγματικά εξαιρετικό κωμικό David Walliams που έκανε το Little Britain απλά μια από τις πιο αιματηρά καλές σατιρικές σειρές της Δύσης. Αλλά σήμερα δεν γελάμε, πάμε παραλία και συνεχίζουμε.

Πέντε χρόνια μετά και με ένα αγόρι να απολαμβάνει τη μητρική της φροντίδα η Oλλανδέζα χωρίζει. Είναι 31. Θα θελήσει να βάλει ξανά τη ζωή της σε μία σειρά. Θα επιμείνει κάποια στιγμή στο να βρει τον επόμενο σύντροφο της ζωής της. Αυτός σίγουρα δεν θα είσαι εσύ αλλά όπως σε πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή, το όνειρο είναι τσάμπα. Παρακαλώ εκταμίευσε τη δυνατότητα σου γνωρίζοντας τα παρακάτω.

Γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας, το Mierlo από μητέρα ντόπια και πατέρα Βρετανό.

Η καριέρα της ξεκίνησε στο μετρό του Παρισιού όταν η 12χρονη εκανε διακοπές με την οικογένεια της και κυνηγός όμορφων γυναικών από το πρακτορείο Elite την προσέγγισε.

Ο διαγωνισμός που συμμετείχε μετά από παρότρυνση του δεν την βρήκε νικήτρια αλλά τα κεφάια του Elite δεν θα την άφηναν με τίποτα ανεκμετάλευτη. Ετώ 15 η Lara είχε ήδη το πρώτο συμβόλαιο της.

Το 2009 μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης για ένα μήνα, κάπ[ου στην Νότιο Αφρική. «Τώρα έχω μόνο μια μηχανή εσπρέσο στο κομοδίνο και ένα βάζο ολλανδικές καραμέλες γλυκόριζας».

Το 2010 γράφει ιστορία υπογράφοντας αποκλειστικό συμβόλαιο με την Calvin Klein Inc. «Με το κενό ανάμεσα στα δόντια της και το βάδισμα του Lurch από την οικογένεια Ανταμς, μοιάζει σαν εξωτικό πτηνό» είπαν για αυτήν. «Η Lara είναι μια γκότθικ Μπριζίτ Μπαρντό» πρόσθεσαν.

«Εχω παλέψει πολύ στη ζωή μου, αλλά ποτέ δεν δίνω το πρώτο χτύπημα» απάντησε εκείνη. Για επίλογο συμπλήρωσε. «Όταν δεν μπορείς να τους πείσεις απλά μπέρδεψέ τους…». Καλά ξεμπερδέματα.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε