Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

H Πάρις Χίλτον έρχεται σε οργασμό μπροστά σε όλους, καλημέρα

H Πάρις Χίλτον έρχεται σε οργασμό μπροστά σε όλους, καλημέρα

Μια μέρα σαν αυτή με τις τιμές των προιόντων να ανεβαίνουν χωρίς κανείς να σε έχει προειδοποιήσει ακριβώς γιατί και πότε, δεν μπορείς παρά να εύχεσαι να ήσουν η Πάρις Χίλτον -και εαν όχι αυτή, κάποιος από το entourage της, τη φαμίλια της, κάποιος από τον κύκλο της τέλοσπάντων.

Ή τουλάχιστον ο Στέλιος Νιάκαρης, μοντέλο που κάνει καριέρα στην Αμερική ο οποίος μετά τη Σάσα Μπάστα

μετά τη Λίντσει Λόχαν

βρέθηκε να μοιράζεται στιγμιότυπα ζωής ΚΑΙ με τη χρυσή κληρονόμο

Θα ήσουν ευτυχής αν σε λέγανε Πάρις (ή Πάρη) Χίλτον για περισσότερους από έναν λόγους. Όχι μόνο γιατί θα μπορούσες να αγοράσεις όση βενζίνη θες για τα ντεποζιτα της γειτονιάς, όχι απλά επειδή ο κόσμος θα ήταν δεκτικός απέναντι σε ό,τι και αν κάνεις αλλά κυρίως επειδή είσαι το ταλέντο δεν σε εγκαταλείπει, όσα χρόνια και αν περάσουν από επάνω σου. Η Πάρις είναι εκεί που τη γνωρίσαμε. Δεν άλλαξε σαν την Κιμ Καρντάσιαν που ξέχασε το πορνό παρελθόν της

και τώρα είναι κυρία West

και αδελφή της Κένταλ

δεν έκανε παιδιά ούτε νοικοκυρεύτηκε σαν την Νικολ Ρίτσι αλλά επιμένει να είναι μια ερμηνεύτρια του πάθους. Η Πάρις δεν έχει ξεχάσει το αριστουργηματικό A Night With Paris όπου έκανε σεξ με τον τότε σύντροφο της on camera καθιερώνοντας το όνομα της στο συνειδητό μας ως μια άξια, πλούσια κληρονόμος που δεν έχει taboo.

Η Πάρις δεν έγινε μια μικροαστούλα κανονικιά, δεν έκανε reality τη ζωή της γιατί η ίδια είναι reality από τη γόβα στο γαλλικό νύχι της και τέλοσπαντων είναι μια 30χρονη που φροντίζει όσο μεγαλώνει και το στήθος της να αυξάνει αναλογικά με το χρόνο αλλά και να υποδύεται οργασμό μπροστά στο κοινό του Λας Βέγκας για να τους ευχηθεί “πολύ καλό βράδυ” καθώς τους αγαπά.

Η Πάρις Χίλτον στο βίντεο αυτό παθαίνει ηδονή. Εαν αυτό είναι κάτι που θα ήθελες να το πάθει μπροστά σου είναι μια άλλη υπόθεση που δεν θα πρέπει να σε απασχολήσει καθώς σήμερα οι τιμές ανεβαίνουν και ο μισθός σου όχι. Αυτό είναι το “έχε-κουράγιο” βίντεο της ημέρας. Καλή διασκέδαση

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την τιτανομέγιστη κληρονόμο κάνω copy paste το πλήρες βιογραφικό της από την απόλυτα έγκυρη Φρικηπαίδεια που είναι όπως πάντα πλήρης και ακριβής ενώ σίγουρα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όταν οι Έλληνες καταλάβουμε το Ινστιτούτο Goethe γιατί βρίσκεται στην Ομήρου και -ειδικά αν μένουμε Κολωνάκι ή Ιστορικό Κέντρο- το μπορούμε.

“Η Πάρις Χίλτον γεννήθηκε πριν 66 αιώνες στην μακρινή χώρα της Αμερικής. Ο ακριβέστατος τόπος γέννησης είναι άγνωστος. Γεννημένη από μητέρα τρολ, και πατέρα τον Μίκυ Μάους, απέκτησε κατάξανθα μαλλιά που αερίζονται στο καλοκαιρινό αεράκι. Της αρέσουν οι βόλτες στην παραλία, τα ταξίδια στη Χώρα της Τουαλέτας και στο Παρίσι για ψώνια, τα μπάνια στους χείμαρρους της Αφρικής (φορώντας μόνο το άρωμά της) και το Τριπλούν.

Η Πάρις Χίλτον είναι, σύμφωνα με τον διάσημο βαρεμαρολόγο Κέβιν Σμιθ, η απόδειξη πως ο εξίσου διάσημος καλλιτέχνης Άντι “Πατσαβουροκέφαλος” Γουόρχολ είχε δίκιο: στο μέλλον, ο καθένας θα γίνεται διάσημος για 15 λεπτά. Έτσι και η Πάρις, κόρη του Hilton, απέδειξε αυτή τη δήλωση με το να γυρίσει μια πορνοταινία σε night-vision.

Παρ’ όλη την… πρασινάδα του βίντεο, η δεσποινίς έγινε διάσημη, καθώς όλοι παραληρούσαν για τις επιδόσεις της στο σεξ, χωρίς κανείς να νοιάζεται μεποιον το έκανε (φήμες λένε πως επρόκειτο για ένα λούτρινο αρκουδάκι).

Επίσης, ας δώσουμε κρέντιτ στο γκρίκτιουμπ που έχει μέσα ένα βιντεάκι 15 δευτερολέπτων με τα μεμέ της Πάρις. Τι προσόντα! Και μάλλον το αρκουδάκι έπαιρνε βίντεο!”

Τέλος εννοείται ότι εαν ήσουν μια Πάρις/η Χίλτον θα έδειχνεις απόλυτη αδιαφορία για τα δημοσιεύματα μιας Die Zeit που κάνουν λόγο για καταστροφή. Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι

– τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης μέχρι στιγμής δεν είναι συνεργάσιμα με τους θεσμούς

– λείπει η απαραίτητη πείρα και εξειδίκευση των υπαλλήλων των εφοριών για την αναμόρφωση του φορολογικού κώδικα, ο οποίος όπως λέει το άρθρο είναι 40.000 σελίδες.

– υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα Grexit.

Εαν σε έλεγαν Χίλτον θα ζούσες μόνο οργασμό. Yolo!

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε