Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

H Ριάνα είναι η καλλίπυγος ξανθιά της ημέρας

H Ριάνα είναι η καλλίπυγος ξανθιά της ημέρας

Το να σφαγιάζει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο με την πρόκληση ζωγραφισμένη στο εξωτικό μούτρο της είναι μια συνήθεια που της έχει γίνει εθισμός.

Η 27χρονη protégé του Jay-Z επιστρέφει ξανά με την όπισθεν και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Steven Klein για το τεύχος Μαίου του περιοδικού V Magazine το οποίο έχει αποφασίσει να κάνει κάθε ποπ σταρλετ, πορν σταρ.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει το α(προ)κάλυπτο η RiRi λέει ότι πλέον δεν την νοιάζει καθόλου η έννοια της ιδιωτικότητας και αδιαφορεί εντελώς για το αν προκαλεί ή όχι με το lifestyle της.

“Πιστεύεις ότι πλέον μου καίγεται καρφί για όλο αυτό;” ανταπαντάει στο δημοσιογράφο και πετάει προς τα πάνω και δεξιά τους γλουτούς της.

Αν και έχουν περάσει 2 και κάτι χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ Unapologetic η Ριάνα υπερασπίζεται τον εργασιακό της χαρακτήρα και δεν συμφωνεί καθόλου με όσους ισχυρίζονται ότι το μόνο που κάνει είναι να φοράει μικρά μπικίνι, να σνιφάρει κόκα, να παρτάρει εκεί όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ και να λέει τα Σκόπια, χμ, Μακεδονία.

“Δεν έκανα κανένα διάλειμμα, ό,τι και αν λένε. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι τα πιο σκληρά που έχω ζήσει. Ολοκλήρωσα δύο δισκογραφικές δουλειές, δάνεισα τη φωνή μου σε κινούμενα σχέδια, φωτογραφήθηκα για άπειρα περιοδικά, σχεδίασα ρούχα για την Puma και τη Stance, έβγαλα αρώματα, έκανα περιοδεία όλο το καλοκαίρι, εγκαινίασα το πρώτο μου Diamond Ball τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ενώ έχω έτοιμα μια σειρά από projects τα οποία και θα ανακοινώσω εν ευθέτω χρόνω” είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το επόμενο -όγδοο- άλμπουμ της, R8, η βασίλισσα του θρόνου των Μπαρμπέιντος χαρακτήρισε τον ήχο “soulful και επιθετικό”, κάπως σαν τη φωνή της. Επιπλέον αποκάλυψε ότι αγαπάει το κομμάτι “James Joint” που το ακούει συνέχεια ανάβοντας ένα τσιγαριλίκι ακόμη.

Η RiRi δεν έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της αν και όλοι περιμένουν ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στις αρχές του καλοκαιριού που θα τη βρει φωτογραφημένη όπως εδώ. Με διάθεση ελευθεριάζουσα και καμία διάθεση να κρύψει αυτό που απλά είναι.

Μια 27χρονη που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με θράσος που δεν πηγάζει από μια εξαιρετικά καλή όψη από πίσω.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε