Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

H Ρόζι Χαντιγκτον – Γουάιτλι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ανθρωπιστική πολιτική

H Ρόζι Χαντιγκτον – Γουάιτλι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ανθρωπιστική πολιτική

Το μοντέλο από τη Βρετανία έβαλε λίγο ύφασμα επάνω της και φωτογραφήθηκε για το τεύχος Απριλίου του βρετανικού Esquire.

Εκεί η 27χρονη από το Devon απλώνει ηδονικά το κορμί που κατασπαράζει ο σύντροφος της Τζέισον Στάθαμ και μιλάει για τα ταξίδια, τις περιπέτειες, τις εμπειρίες της ζωής της. Μιλάει για το Λος Άντζελες όπου και μένει μόνιμα εδώ και δύο χρόνια, όσο είναι η κυρία του κυρίου, για τις τρεις εβδομάδες μηνιαίως που ξοδεύει γυρνώντας παντού, κάνοντας φωτογραφίσεις και προωθώντας προιόντα δικά της αλλά και άλλων -η Ροζι βγάζει άρωμα, έβγαλε σειρά εσωρούχων ευπώλητη, είναι επιχειρηματίας και brand η ίδια, με λίγα λόγια η Ρόζι δεν είναι καθόλου χαζή.

Ανάμεσα σε άλλα θυμάται την πρώτη φορά που πάτησε ξέχνο χώμα, ετών 15, στο Τόκιο. Από τότε, μια 12ετία πια, η Ρόζι έχει γίνει πολίτης του κόσμου. Νέα Υόρκη, Ταιλάνδη, Καμπότζη, Καραιβική. Το Εsq. την επέλεξε για αυτό ακριβώς το λόγο. Γιατί είναι μια γυναίκα που ανήκει σε κάθε εθνότητα. Σε ένα σημείο της συνέντευξης η Ρόζι παραθέτει μέρη δεν έχει επσκεφθεί.

Λέει ότι θέλει να πάει στη Χιλή, στο Λάος, να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στη Λατινική Αμερική και να αναπνεύσει τον αέρα από τις κορυφές του Ματσου Πίτσου. Όμως η Ρόζι δεν λέει πουθενά ότι θέλει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Αναρωτήθηκαν οι φίλοι το “γιατί”. Κάποιος κατέληξε σε ένα πιθανό σενάριο. Το παραθέτω.

“Η Ρόζι Χάντιγκτον-Γουάιτλι δεν αστειεύεται. Προσέχει τα λόγια της και περιμένει και από τους άλλους το ίδιο. Μετά από τις αιματηρές οικονομίες στις κρατικές δαπάνες στο χώρο της υγείας, μετά από τις περικοπές που έφτασαν το 51% στο μηνιαίο προυπολογισμό των νοσοκομείων, ενοχλήθηκε, πικράθηκε και αποφάσισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει κάτι που την ξεπερνάει. Πως είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για εκτόνωση της ανθρωπικιστικής κρίσης και τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο μόνο τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες; θα αναρωτήθηκε και μετά θα μπήκε σε κάποιο άλλο αεροπλάνο, για κάποιο άλλο προορισμό”.

Ο φίλος προσπαθεί να κλείσει ήδη το πιο φθηνό εισιτήριο για όπου αναζητώντας τη δίκαιη Ρόζι.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε