Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

H Suki Waterhouse κάνει ανταρσία στο GQ απόψε

H Suki Waterhouse κάνει ανταρσία στο GQ απόψε

Είναι το κορίτσι του Μπράντελι Κούπερ εδώ και δύο χρόνια αλλά αυτό είναι το λιγότερο ενδιαφέρον επάνω της.

Γιατί η Σούκι από τη Βρετανία θα είναι το επόμενο It Girl του κινηματογράφου, τουλάχιστον όσο η Τριλογία Της Απόκλισης: Ανταρσία θα δείξει τα δόντια της στο ταμείο των σκοτεινών αιθουσών. Εκεί δηλαδή που το ψιλόλιγνο μοντέλο θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με εφαλτήριο της μια από τις πλεόν επιτυχημένες λογοτενικές σειρές του νέου αιώνα.

“Είμαι δυνατή για κορίτσι” είπε στο αμερικανικό GQ που την βάφτισε κορίτσι του για το τεύχος Απριλίου 2015. Παίρνοντας την από την αγκαλιά του σταρ συντρόφου της, η Σούκι ξάπλωσε στην άμμο, φόρεσε κάπως περισσότερα ρούχα από αυτά που θα θέλαμε και μας ενημέρωσε ότι έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Εκείνη τη φυσική κατάσταση ακριβώς που μπορεί να έχει όποιος έχει σπουδάσει την τέχνη των ενάρετων ανθρώπων, το καράτε και διαθέτει ήδη καφέ ζώνη. Η μαύρη απλά ακολουθεί.

Η Σούκι είναι σκληρή. Έχει χάσει δόντι (το ένα μπροστινό) παίζοντας ξύλο με την αδελφή της στο πατρικό τους σπίτι στο Λονδίνο, έχει τραυματίσει τον αστράγαλο της σε ατύχημα παγοδρομικό και έχει τσακίσει τον Αχίλλειο τένοντα της στα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια της εφηβείας της.

Κόρη μεγαλογιατρού (ο πατέρας της Νόρμαν εξαφανίζει ρυτίδες από τα πρόσωπα των αστών της βρετανικής πρωτεύουσας), το μοντέλο από τα 16 της κατάφερε να είναι μία από τις πιο ευπώλητες μούρες των τελευταίων σεζόν ενώ ήδη είναι το πρόσωπο σε καμπάνια της Burberry.

Φλεγματική και κάπως αποστασιοποιημένη από την εικόνα της χαλαρής ενζενί, η Σούκι θέλει να ξέρουμε ότι ο χώρος της μόδας δεν την πολυνοιάζει καιι θα είναι τολμηρή. Ακριβώς όπως έκανε για τη διαφημιστική καμπάνια των κοσμηματων Dominic Jones όπου έμεινε γυμνή για τις ανάγκες της εταιρείας.

Επίσης θέλει να ξέρουμε ότι είναι κυρίως μια καλλιτέχνιδα του φακού. Ένα κορίτσι που αγαπάει τη φωτογραφία (έχει ήδη εκθέσει δουλειές της σε Λονδρέζικη αίθουσα τέχνης) αλλά φέτος θα ασχοληθεί με την υποκριτική αφού μετά την Ανταρσία θα ακολουθήσει το Pride and Prejudice and Zombies.

Εσύ ασχολήσου λίγο μαζί με τις καμπύλες της που προκαλούν ανταρσία στην καθημερινότητα της μικρής θλίψης μας. Η Σούκι Γουότερχάουζ είναι σκληρή ακριβώς όπως θα έπρεπε να είσαι και εσύ.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε