Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Άλισον Γουίλιαμς πρέπει να είναι η πιο βαρετή Ωραία της Ημέρας σήμερα

Η Άλισον Γουίλιαμς πρέπει να είναι η πιο βαρετή Ωραία της Ημέρας σήμερα

Θα περίμενε κανείς ότι η μία από τις τέσσερις γυναίκες που γίνονται έμπνευση για Ηρωίδες εντός και εκτός οθόνης στη δραματική -με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου- σειρά GIRLS ζει μια ζωή συναρπαστική.

Δεν μοιάζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η γαλαζοαίματη της showbiz ξεπέρασε τα χρόνια που μεγάλωνε σε έπαυλη στο Κονέκτικατ, άφησε τα φοιτητικά της πρέπει στο Yale από όπου και πήρε πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και είναι ένα αστείο κορίτσι. “Μου κάνει εντύπωση που ακόμη με ρωτάνε για τη σκηνή του αυνανισμού” είχε πει για τη σειρά που την εκδίδει με τον καλύτερο τρόπο εαν έχουμε Θεό την τηλεθέαση. “Για μένα είναι πολύ πιο δύσκολο το να γελάς ψεύτικα την 18η φορά που κάνεις μια λήψη. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πραγματικά είμαι πάρα πολύ καλή” είπε και όντως, στη φετεινή πρεμιέρα της σειράς η Άλισον Γουίλιαμς έκανε κάτι τολμηρό. Γύρισε πλάτη και υποδύθηκε τη Μάρνι όταν απολαμβάνει το στοματικό έρωτα από πίσω.

Μετά από αυτή τη σκηνή υποθέτεις ότι είναι μια 26χρονη σχεδόν ροκ. Που έφυγε από τους σεβάσμιους γονείς της και έχει ταλέντο στο να ζει στα όρια. Ακόμη και ο αρραβώνας της με τον έναν εκ των ιδιοκτητών της σατιρικής ιστοσελίδας College Humor με το πολύ αστείο όνομα Ρίκι Βαν Βιν μετά από 3 χρόνια σχέσης μοιάζει να είναι επιλογή μιας σταρ που έχει χιούμορ.

Μια σταρ που μπορεί να γίνει ο χειρότερος Πίτερ Παν όλων των εποχών αφού νόμιζε ότι ήταν κότα.

Μια σταρ που θα διασκεδάσει το όμορφο σκάνδαλο που έδωσε τέλος στην καριέρα του πλέον σεβάσμιου Αμερικανού παρουσιαστή Ειδήσεων, του πατέρα της Μπράιαν Γουίλιαμς. Η Άλισον Γουίλιαμς ακόμη δεν έχει πει κάτι για το πως ο πιο δημοφιλής σήμερα – σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης στις ΗΠΑ – τηλεπαρουσιαστής γονιός της κατάφερε να κοροιδεύει χρόνια το κοινό καθώς όσα ισχυριζόταν για το παρελθόν του, “όταν επέβαινε ως πολεμικός ανταποκριτής σε ελικόπτερο που δέχτηκε πυρά του ιρακινού στρατού” ήταν ένα ψέμα και κάποιες ούγιες ακόμη. «Συγνώμη φίλε μου, αλλά δεν σε θυμάμαι να ήσουν μέσα στο δικό μου σκάφος. Σε θυμάμαι να έρχεσαι μια ώρα μετά την προσγείωσή μας και να με ρωτάς τι συνέβη» είπε ένας βετεράνος του Κόλπου. «Έγινε πριν από 12 χρόνια και οι αναμνήσεις μου ήταν θολές, ομιχλώδεις» όπως είπε, «δεν ήμουν στο σκάφος που δέχτηκε τα πυρά αλλά σε αυτό που βρισκόταν ακριβώς πίσω του. Έκανα λάθος». Η Άλισον θα έπρεπε να είναι μια 26χρονη γυναικάρα με πάθος, τσαμπουκά, χιούμορ, μια στον αντίποδα της Μάρνι ή τουλάχιστον αυτό θα θέλαμε. Ε, δεν είναι έτσι.

Απαντώντας στο τελευταίο ερωτηματολόγιο του περιοδικού New Yorker με τις 21 απορίες, η Γουίλιαμς, κάτοικος Τσέλσι, μοιάζει πιο βαρετή από ποτέ. Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις που επιβεβαιώνουν τη δυσάρεστη ετυμηγορία της ημέρας.

Ποιός είναι ο πιο αγαπημένος σου Νεουορκέζος, ζωντανός ή νεκρός, πραγματικός ή μυθικός;

Νομίζω ότι έχουν κερδίσει την Νεουοερκέζικη υπηκοότητα μέχρι τώρα, οπότε πρέπει να είναι τα ζώα και οι δεινόσαυροι στον Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Όταν ήμουν μικρή, αυτοί ήταν οι φίλοι μου.

Δίνεις χρήματα στους επαίτες;

Δεν δίνω. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί δεν το κάνω. Μάλλον επειδή το πορτοφόλι μου είναι βαθιά χωμένο μέσα στη τσάντα μου… Αλλά όταν ακούσω ωραία μουσική όσο περιμένω να περάσει το τραίνο, δίνω χρήματα.

Ποιό είναι το αγαπημένο σου ποτό;

Kράνμπερι, σόδα και λάιμ.

Πόσο συχνά μαγειρεύεις;

Ποτέ.

Ποιό είναι το καλύτερο πράγμα στο διαμέρισμα σου;

Μια μηχανή για καραμέλες που παίρνει κέρματα. Ακόμη να έχω κανα κέρδος της προκοπής αλλά θέλει υπομονή.

Πότε είναι η τελευταία φορά που ξενύχτησε μετά τις 3 το βράδυ;

Σε γυρίσματα, χρόνια πριν. Πρέπει να ήταν το 2010 ή το 2011.

Τι γνώμη έχεις για τον Δήμαρχο Ντε Μπλάζιο (σ.σ. ο Μπιλ ντε Μπλάζιο είναι ο πρώτος Δημοκρατικός που εκλέγεται σε αυτό το αξίωμα τα τελευταία 20 χρόνια);

Είναι ο 109ος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Ποιόν θα εξαφάνιζες από τη Νέα Υόρκη για πάντα εαν μπορούσες;

Οποιοσδήποτε περπατάει αργά χωρίς να έχει αντίληψη του όγκου του. Τράβα. Σπίτι.

Που πας για να μείνεις με τον εαυτό σου;

Σπίτι μου.

Ευχαριστούμε την (μάλλον Ρεπουμπλικάνα) Άλισον Γουίλιαμς. Θα πάρουμε μια Μάρνι -ως έχει.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε