Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η αντικαταστάτρια της Ντενέρις Ταργκάριεν σπάει το Ίντερνετ

Η αντικαταστάτρια της Ντενέρις Ταργκάριεν σπάει το Ίντερνετ

Είναι σχεδόν αδύνατον να σερφάρεις στο Διαδίκτυο τις τελευταίες 2 εβδομάδες και να μην έχεις πετύχει έστω μία ανάρτηση για τη 18χρονη που ντουμπλάρει την Εμίλια Κλαρκ στο πάντα επικό, αν και βραδυφλεγές τελευταία, Game Of Thrones.

H Ρόζι Μακ από την Κορνουάλη, μετακόμισε στην Ισπανία σε ηλικία 10 ετών και σήμερα, μετά από οκτώ χρόνια συνάντησε τη διασημότητα αντικαθιστώντας τη μητέρα των δράκων σε σκηνές που η Καλίσι δεν επιθυμεί να γυρίσει η ίδια.

Αλλά η Rosie Mac δεν είναι μόνο η αντ’αυτής. Η Rosie χορεύει break dance από τα εφτά της, έχει εμφανιστεί σε άπειρα video clip όπως αυτό

και αυτό

ενώ σε λίγο καιρό από τώρα θα μπορούμε να δούμε πως χορεύει τη φωτιά κάνοντας ακροβατικές φιγούρες για τα γυρίσματα του νέου reality show το οποίο και θα προβληθεί από το Discovery Channel και αφορά την ομάδα διασκεδαστριών στην οποία η Rosie Mac ανήκει. Το σόου θα λέγεται VivaGirls: Almost Famous και θα βιντεοσκοπήσει το σύμπαν αυτό

VIVA PERFORMANCE COUTURE from Eivind Taksrud on Vimeo.

και αυτό

VIVA WORLD from Eivind Taksrud on Vimeo.

Το Paste αναζήτησε τη νεόκοπη σταρλετ και τη ρώτησε πολλά. Αυτά είναι μερικά από όσα είπε για τον εαυτό της που ανθίζει κάτω από τον ήλιο

“Νοιώθω έκπληκτη με το πόσο ξαφνικά δημοφιλής έγινα. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Η ιστοσελίδα The Lad Bible έκανε μια ανάρτηση για μένα την οποία ούτε καν την γνώριζα. Μου την έστειλε ένας φίλος από το Facebook κάνοντας μου tag και από εκείνη τη μέρα τα media του κόσμου με πολιορκούν.

Το FHM από το Λονδίνο, το New York Model Management… Η οικογένεια μου μετράει τις αναρτήσεις για εμένα και εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω”.

“Χορεύω από πολύ μικρή. Κέρδισα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Street Dance. Κάνω μπαλέτο, διδάσκω Zumba τα καλοκαίρια. Tο μόντελινγκ ξεκίνησε συμπτωματικά όταν ένας φωτογράφος με πλησίασε στη Μπαρμπέλα όταν ήμουν 14. Οι γονείς μου έδωσαν την άδεια να κάνω κάποιες λήψεις μαζί του. Από τότε όλα πήραν το δρόμο τους”.

“Δεν πήγα στην audition για την αντικαταστάτρια της Εμίλια Κλαρκ καθώς είχα μια άλλη φωτογράφηση εκείνη τη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να με επιλέξουν οπότε δεν ήταν κάποια σκέψη που με απασχολούσε και πολύ. Συμπτωματικά την ίδια μέρα ανέβασα μια selfie στο Twitter μου με μακριά, ξανθά μαλλιά. Λίγο αργότερα ένας από τους συνεργάτες μου μου ζήτησε να του στείλω τις αναλογίες μου σε DM.

Δεν μου είπε ποτέ γιατί, δεν ζήτησα καμία εξήγηση επίσης. Τελικά αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι ο σκηνοθέτης της σειράς είχε δει τη φωτογραφία και πίστευε ότι ήμουν ιδανική για να ντουμπλάρω τη Ντενέρις. Μου είπαν να είμαι έτοιμη σε πέντε μέρες. Ευτυχώς η Σεβίλη είναι μόλις 4 ώρες από εδώ που βρίσκομαι.”

“Ήταν απίστευτη η συνάντηση μου με την Εμίλια Κλαρκ. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα προσπάθησα να είμαι ψύχραιμη αλλά έχω ήδη ένα πρόβλημα στην εκφορά του λόγου, τραυλίζω όταν αγχώνομαι και η υπερπροσπάθεια μου να είμαι cool το έκανε όλο χειρότερο. Η Εμίλια είναι υπέροχη. Με ρωτούσε για τη ζωή μου, τις δουλειές μου. Είναι το ίνδαλμα μου. Πίστευα ότι θα ήμουν ένα θέματα, ένα φρικιό ανάμεσα στους υπόλοιπους αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Καθόμασταν και οι 2 στη σκιά γιατί έπρεπε να είμαστε χλωμές και να αντέχουμε τη ζέστη”.

“Οι συνθήκες ήταν αντίξοες αλλά όλοι στα γυρίσματα ήταν επαγγελματίες και θετικοί. Υπομονετικοί και εμψυχωτικοί. Υπήρχαν σκηνές που κάποιοι από τους κομπάρσους λιποθυμούσαν από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο τα γυρίσματα για το Game Of Thrones”.

“Πιστεύω ότι είμαι ηθοποιός μέσα μου, αυτό είναι το πραγματικό μου ταλέντο. Βέβαια λατρεύω το χορό, τραγουδάω επίσης. Μόλις ολοκλήρωσα την ηχογράφηση ενός cover από το Yours της Ella Henderson ενώ ετοιμάζω το σικό μου single Done & Finished”.

“Είναι συνιδρυτής και ιδιοκτήτρια του Mac Model & Casting Agency στο Πουέρτο Μπάνους της Μαρμπέλα. Δουλεύουμε με μοντέλα, φωτογράφους, ηθοποιούς, χορευτές και άλλους επαγγελματίες του χόρου σε διάφορα project.

Μόλις ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για ένα video clip των Mr Probz και Armin Van Buuren στη Μάλαγα. Επίσης έχουμε τμήματα μόντελινγκ για νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο”.

“Έχουμε ένα αστείο που λέγαμε με την Εμίλια Κλαρκ. Τα βλέπω όλα διπλά”.

Και εμείς επίσης.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε