Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η απίστευτη περίπτωση της γυναίκας που θέλει να σου πουλήσει τον Ήλιο

Η απίστευτη περίπτωση της γυναίκας που θέλει να σου πουλήσει τον Ήλιο

Tο επιχειρηματικό δαιμόνιο του ανθρώπου είναι τιτανομέγιστο. Έχει αποδειχθεί πολλάκις και η αγαπημένη πλατφόρμα των εμπόρων, το eBay, έχει μεγάλο αρχείο από απίθανες μεταπωλήσεις.

Κάποιοι έχουν πουλήσει εκεί το Νόημα Της Ζωής, άλλοι τα Ονόματα Των Παιδιών τους, κάποιος άλλος ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή της Τοσκάνης. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον σατανά από το Vigo της Ισπανίας, τη μητέρα των 4, Μαρία Άνχελες Ντουράν που θέλει να σου πουλήσει εκτάσεις στον Ήλιο. Τον Ήλιο που μας φωτίζει.

Μας ταξιδεύει.

Μας συντηρεί.

Μας καταστρέφει.

Τον κανονικό, το ουράνιο σώμα, όχι αυτόν:

Η 54χρονη κτηματομεσίτης του Ουράνιου Σώματος εμπνεύσθηκε από τον Ντένις Χόουπ, έναν Αμερικανό το ίδιο δαιμόνιο σαν αυτήν Έμπορο ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή του τίτλους ιδιοκτησίας στο Φεγγάρι, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη αλλά και την Ιώ. Ο άντρας από τη Νεβάδα είχε ήδη ενημερώσει τους όποιους υπεύθυνους ότι μπορεί το 1967 να είχε υπογραφεί συνθήκη από τα Ηνωμένα Έθνη σύμφωνα με την οποία κανένα κράτος δεν μπορεί να οικειοποιηθεί και να εκμεταλλευτεί εκτάσεις πέρα από τη Γη, δεν έκανε όμως λόγο για την περίπτωση των ιδιωτών. Αυτό ακριβώς το σημείο έκανε την Ισπανίδα Ήλιοκράτειρα να ενθουσιαστεί.

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2010 η Ντουράν πουλούσε εκτάσης στην τιμή του 1 Ευρώ ανά Τετραγωνικό Μέτρο και το 2013 μετέφερε την επιχείρηση της στο eBay. Οι δουλειές πήγαιναν από συμπαθητικά εως καλά μέχρι τη στιγμή που η πλατφόρμα αποφάσισε να της αντεπιτεθεί. Κλείνοντας το λογαριασμό της, το eBay της είπε ότι δεν μπορεί να εμπορεύεται κάτι που δεν υπάρχει. Η Ντουράν όμως δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Έχει γράψει ένα δικό της ερωτικό και kinky μυθιστόρημα, έχει οραματιστεί τη δικιά της θρησκεία, έχει προσπαθήσει να αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα της κραυγής του Ταρζάν κάποια χρόνια πριν.

Η Ντουράν δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθόλου. Οπότε μέσα στον Ιούλιο Ειρηνοδικείο στη Μαδρίτη θα εκδικάσει την υπόθεση της αφού η Ισπανίδα έκανε μήνυση στο eBay ισχυριζόμενη ότι ο Ήλιος υπάρχει, της ανήκει, ο ΟΗΕ απαγόρευσε να μην εκμεταλεύονται ουράνια σώματα κυβερνήσεις, όχι πολίτες, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ;

Η αποζημίωση που αξιώνει είναι 10.000 Ευρώ.

Η 54χρονη από την Ισπανία τα βάζει με έναν επιχειρηματικό κολοσσό μόνη της για αυτή την σχεδόν τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα που η μάζα της αποτελεί το 99.86% της μάζας του ηλιακού συστήματος στη Μαδρίτη. Ο αγώνας της είναι και ιδεολογικός. “Ξέρω το Νόμο, δεν είμαι ηλίθια” είπε το 2010 σε μία συνέντευξη της και ίσως έχει δίκιο. Οι σπουδές Νομικής και Νοσηλευτικής που έχει δικαιολογούν τη θέση της. Επιπλέον είπε κάτι που μέσα στον παραλογισμό του έχει ενδιαφέρον. Εαν εταιρείες μπορούν να εκμεταλλεύονται εμπορικά το Νερό, τον Αέρα και άλλες φυσικές πηγές του Πλανήτη Γη ενώ δεν τους ανήκουν γιατί να μην μπορεί να το κάνει ένας πολίτης μόνος του; Ο Ήλιος έλαμψε στο βλέμμα της. “Ελπίζω να ξέρεις ότι είσαι ένα Αστέρι φωτεινό” έγραψε ένας χρήστης στο λογαριασμό της. Η Άνχελες εξακολουθεί να πουλάει πύρινες εκτάσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της, ΕΔΩ.

http://angelesduran.es/WordPress3/

Κάηκες;

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε