Κυριακή, 19 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Ιρίνα έχει μια ντουζίνα από πράγματα που θέλει να σου πει

Η Ιρίνα έχει μια ντουζίνα από πράγματα που θέλει να σου πει

Στιγμιότυπα κατά του γκρι έφερε σωρηδόν στο Ίντερνετ εκεί που δεν το περιμένεις μια γυναίκα από τη Ρωσία. Η απολαυστική 28χρονη Ιρίνα τρέχει στην ακτογραμμη της Ιβηρικής, εξαργυρώνει κάποια επιπλέον χιλιάδες ευρώ ξανά με καμπάνια για την Agua Bendita και προχωρεί.

Απλώνει το ένα χέρι από εδώ, τεντώνει τη σπονδυλική στήλη εκεί, γίνεται καμβάς και κάνει τη Ραφαέλι να έχει πολλά νεύρα. Μέχρι σήμερα η Ισραηλινή έτρεχε τις καμπάνιες της Κολομβιανής εταιρείας swimwear. Προφανώς όχι πια.

Ωστόσο όσο εσύ κάθεσαι και τη χαζεύεις αφού σήμερα έχεις χρόνο να δεις την επικαιρότητα online εκείνη δουλεύει και ακολουθούν τα highlights της επικαιρότητας για την Ιρίνα απόψε:

Με ενδιαφερον παρακολουθεί τα όσα γίνονται στη Βιέννη, στη σύνοδο του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών όπου διαφαίνεται πόλεμος από Αμερική και Ριάντ προς Ρωσία και Ιράν για να προκαλέσουν οικονομικές ζημιές στον Πούτιν και τους φίλους του.

Την ενδιαφέρει πολύ η θεωρία συνωμοσίας, είναι Ρωσίδα, πατριώτισα.

Λογικό

Επίσης είναι απόλυτα σίγουρη ότι εαν ο κόσμος πρέπει να φοβάται μια χώρα πέρα από την πατρίδα της την Αρκούδα, αυτή πρέπει να είναι η Νότια Κορέα. Σύμφωνα με το ινφογράφημα του Martin Vargic η Νότια Κορέα αριθμεί περίπου εννιάμισι εκατομύρια ένοπλους σε πληθυσμό 25 εκατομυρίων, αναδεικνύοντας τη χώρα του Κιμ Γιονγκ και της νεότερης αδελφής του στη χώρα με το μεγαλύτερο στρατό που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

“Είναι τρομακτικό”, θέλει να συμπληρώσει η Ιρίνα φορώντας ό,τι της πάει καλύτερα.


“Αυτά τα δύο δεν είναι καθόλου καλά στα μυαλά τους”, συμπλήρωσε.

Σε άλλα νέα της ημέρας, η Ιρίνα βλέπει με αισιοδοξία την αποτελεσματικότητα του πειραματικού εμβολίου κατα του Έμπολα. “Μέχρι τώρα η επιδημία έχει προκαλέσει το θάνατο σχεδόν 5.700 ανθρώπων, με τα συνολικά κρούσματα να αγγίζουν τα 16.000” είπε η Ιρίνα και η επιστημονική κοινότητα που κάνει αγώνα δρόμου την ευχαρίστησε σύσσωμη.

Το εμβόλιο ίσως είναι διαθέσιμο σε έξι μήνες από τώρα. Αμήν.

Λίγο πριν το τέλος, η Ιρίνα δείχνει ξανά πόσο πολύ της πάνε τα νέα της υφάσματα






Πολύ




Συνεχίζει με δύο σημεία ακόμη της παγκόσμιας επικαιρότητας. Μόνο λογική μπορεί να βρει την απόφαση του Υπουργείου Μετφορών της Κίνας που εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει εκ περιτροπής οδήγηση στο Πεκίνο αφού θα πεθάνουν όλοι από τη δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα. Έτσι θα μπορούν να οδηγούν όλοι, εναλλάξ, ανά δύο μέρες, μόνο.

Στο τέλος η Ιρίνα θέλει να σου πει να λες ευχαριστώ για πέντε τουλάχιστον λόγους. “Θα κοιμάσαι καλύτερα, θα κάνεις γυμναστικής καλύτερα, θα κάνεις καλύτερο σεξ καλύτερα και θα είσαι αισιόδοξος ακόμη και αν δεν υπάρχει λόγος” είπε αφού διάβασε αυτό εδώ

Ευχαριστώ

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε