Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Mάιλι Σάιρους είναι ξανά γυμνή

Η Mάιλι Σάιρους είναι ξανά γυμνή

Για τις ανάγκες του περιοδικού που θέλει να σπάει το Ίντερνετ τεύχος με τεύχος, το Paper Magazine της Νέας Υόρκης, η 22χρονη “επαναστάτρια” της μουσικής ποπ σκηνής πόζαρε γυμνή.

Με αγκαλιά της το αγαπημένο της κατοικίδιο, Μπούμπα Σου, η Σάιρους προκαλεί ξανά και ξανά βουτηγμένη στη λάσπη.

Σαν ένα κορίτσι που συνδυάζει το ελευθέριο πνεύμα των χίπις με το θράσος των Millenials η Μάιλι μίλησε στη συνέντευξη για πολλά. Μίλησε για το πόσο την εκνευρίζουν οι βαθιά συντηρητικοί άνθρωποι και οι νομοθέτες που δεν εκτιμούν την ανεξιθρησκεία.

Μίλησε για τη ΜΚΟ της Happy Hippie FOundation που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των άστεγων και LGBT νέων. Μίλησε για τις σχέσεις της με τους “γαμημ*Να παλαιών αρχών” γονείς της τους οποίους όμως υπεραγαπά. Μίλησε για το πόσο τυχερή είναι. “Δίνω συναυλία και βγαίνω ημίγυμνη επάνω στη σκηνή παριστάνοντας την πεταλούδα! Πόσο απίστευτο είναι αυτό” είπε. Και εννοείται αναφέρθηκε στο αγαπημένο της θέμα όλων. Τη σεξουαλικότητα της.

Η Μάιλι Σαίρους εξομολογήθηκε στη μητέρα της ότι είναι αμφισεξουαλική όσο ακόμη ήταν στην εφηβεία. Ετών 14 η Σάιρους ήξερε ότι ποθεί τα κορίτσια όσο και τα αγόρια και αυτή την πληροφορία ήθελε να τη μοιραστεί με τη μητέρα της Τις που δυσκολεύθηκε να εκτιμήσει την ειλικρίνεια της κόρης της.

Στην περίπτωση όμως που η κόρη σου λέγεται Μάιλι και είναι μια διασημότητα από τότε που την φώναζαν Χάνα Μοντάνα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Απολαμβάνεις τις αλήθειες της γυμνές.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε