Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Xάνα Φέργκιουσον είναι η επόμενη Κέιτ Απτον

Η Xάνα Φέργκιουσον είναι η επόμενη Κέιτ Απτον

Ώρα για διαφημίσεις με ένα κορίτσι που από σήμερα θα συναντούμε συχνά. Ήδη από τον Σεπτέμβριο, το GQ επιμένει ότι η all-American beauty θα γίνει κάτι μεγαλύτερο και από το “μεγάλο κοινωνικό έργο που προωθεί το Βερολίνο για την Ελλάδα”.

Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στην επικαιρότητα της ημέρας, η Χάνα ήταν το καλύτερο pin-up που έκανε το γύρο του διαδικτύου ποζάροντας ημίγυμνη στα deck του Trump SoHo στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφημένη από τον Nicholas Routzen δύο, τρεις εβδομάδες πριν η Φέργκιουσον είναι μία από τις 12 στις οποίες και ανατέθηκε να κουβαλήσουν τον τίτλο του Sports Illustrated Swimsuit Edition στην επόμενη δεκαετία τον περασμένο Φεβρουάριο. Μόλις 23 ετών η Χανα Φέργκιουσον από τον Σαν Αντόνιο θέλει και προφανώς μπορεί να κάνει τις υπόλοιπες να γρυλίζουν. Γιατί; Οι λόγοι είναι προφανείς.

Τα πόδια της είναι ψηλά, οι αναλογίες της τέτοιες που για δικαιολογούν τον τίτλο “Η Επόμενη Κέιτ Άπτον”. Το νέο shooting που σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα κάνει ό,τι μπορεί για να την καθιερώσει.

Το συμβόλαιο για τα εσώρουχα Triumph που της χάρισε μια θέση μπροστά από το φωτογραφικό φακό της Ellen Von Unwerth κάνει ό,τι μπορεί για να την επιβεβαιώσει.

Το διαφημιστικό στο πλάι της Paris Hilton έκανε ό,τι μπορεί για να επαληθεύσει όλα τα προηγούμενα.

Σε διάφορα δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για τις μπούκλες της. Για τα μαλλιά της που κυματίζουν στους ώμους της. Για το μπούστο της. Τους γλουτούς της. Για διάφορα, απομονωμένα σημεία επάνω της κάτι που την αδικεί. Στην ερώτηση γιατί ξεκίνησες το modelling η Χάνα απάντησε με ευθύτητα “για να ποζάρω για το Sports Illustrated”. Στην ερώτηση του GQ τι της λείπει από το Τέξας, τόπος καταγωγής τόσο αυτής όσο και των Μπους, η Χάνα απάντησε ότι της λείπει το Μεξικανικο φαγητό, ο φρέσκος αέρας, τα ξέφωτα γεμάτα από λουλούδια και τα ζώα. Ποιά ζώα; Αυτό το μυστήριο το κράτησε για τον εαυτό της. Το διάλειμμα τελείωσε. Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στην επικαιρότητα που θα ήθελες να είναι άλλη. Mετά το play…

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε