Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Και λεφτά υπάρχουν και ο Χάρι Πότερ επίσης – Oι απίστευτες viral φωτογραφίες της ημέρας

Και λεφτά υπάρχουν και ο Χάρι Πότερ επίσης – Oι απίστευτες viral φωτογραφίες της ημέρας

Μια μέρα σαν αυτή που τα χρήματα που λείπουν γίονται χρήματα που βρέθηκαν σε μια διαδρομή, είναι μια μέρα μαγική.

Μια μέρα που ο Χάρι Πότερ αποδεικνύει την ύπαρξη του και όχι, δε φέρει φλέγμα βρετανικό. Είναι Ιάπωνας, είναι 36 ετών και είναι αποφασισμένος να γυρίσει τον κόσμο πετώντας επάνω στην σκούπα του.

Το όνομα του είναι Daisuke Kujiraoka, το παρατσούκλι του είναι Halno-san και όταν δεν πετάει εργάζεται σαν γραφίστας. Αυτό όμως δεν τον αφορά.

Ο Χάρι Πότερ της πραγματικότητας μας από την επαρχία Kansai θέλει να πετάξει σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια του παλιού, καλού gadget του και ίσως μια σειρά από μπαλόνια.

Οι περισσότεροι από τους 260 χιλιάδες ακολουθους του στο Instagram έχουν πάθει υστερία ευτυχίας γιατί πλέον είναι σίγουροι ότι ΚΑΙ λεφτά υπάρχουν στην Ελλάδα

και ο μάγος ζει.

Αν και όλο αυτό είναι ένα τρικ φωτογραφικό, ο Halno δεν πρόκειται να χαλάσει τη μαγεία για χάρη κανενός.

Ευαίσθητος και παραμυθάς δίνει οδηγίες για το πως μπορείς και εσύ να πετάξεις με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου.

“Έχει μεγάλη σημασία το πως λυγίζεις τα πόδια σου, η έκφραση ευγνωμοσύνης που έχεις στο πρόσωπο σου, όχι υπερβολή όμως στη χαρά” σχολίασε στο Gamme.

“To Ιnstagram είναι το ιδανικό κοινωνικό δίκτυο για να αποδείξεις πόσο δημιουργικός είσαι” λέει.

“Πρέπει να είσαι διαφορετικός, οι φωτογραφίες από φαγητά και ρούχα και selfies είναι νυσταλέες, δεν νομίζεις;” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το επιτελείο του ΥπΟικ ήδη αρχίζει να κάνει τις δικές του πτήσεις επάνω από τη χώρα που Λεφτά Υπάρχουν

Και Εαν Δεν Υπάρχουν Θα Βρεθούν

Και Εαν Δεν Βρεθούν Η Καθημερινή Θα Ξέρει Το Γιατί.

Καλές πτήσεις σε όλους μας. Byeeee!

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε