Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καμία Κιμ! Η Κένταλ Τζένερ μόλις γδύθηκε για το GQ

Καμία Κιμ! Η Κένταλ Τζένερ μόλις γδύθηκε για το GQ

Φωτογραφημένη από τον Steven Klein για το τεύχος Μαίου του GQ η Κένταλ Τζένερ αποδεικνύει ότι είναι αυτή που όταν η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν αποσυρθεί, θα συνεχίσει την εποποιία της οικογένειας που με επιμονή και υπομονή κατάφερε να προσδιορίσει τη δημοσιότητα σήμερα.



Κουβαλώντας αναλογίες που δεν απαντώνται στο είδος της, η Κένταλ ετών 19 είναι ένα fashion icon και μια επαγγελματίας της μόδας αναγνωρισμένη από όλους. Ο Μαρκ Τζέικομπς την παραδέχεται, ο Καρλ Λάγκερφελντ την εκθειάζει, ο Balmain την χρήζει αμαζόνα του, η Estee Lauder πρόσωπο της, o Calvin Klein σώμα του κοκ.

Η Kένταλ είναι στην κορυφή του παιχνιδιού της και για αυτό το λόγο το περιοδικό που δεν χαρίζεται και πολύ στην οικογένεια της υπερβολής της δίνει βήμα και τη φωτογραφίζει με τα απαραίτητα υλικά. Λίγα υφάσματα, πολύ πόδι, ακόμη περισσότερη σάρκα.

Η κόρη του Μπρους Τζένερ που τελευταία έχει προκαλέσει τα media με την αμφίσημη σεξουαλικότητα και εμφάνιση του είναι 1,78, κάνει παρέα με τις ξαδέλφες Μπόλντουιν, είναι κολλητή με τη Κάρα Ντελεβίν και της έχουν χρεώσει σαν εραστές κάθε νέο, κροίσο και διάσημο.

Η ίδια δεν επιβεβαιώνει τίποτα και παίζει το παιχνίδι των προβολέων εντελώς διαφορετικά από την αδλεφή της Κιμ στην οποία και κάποια φεγγάρια της είχε απαγορεύσει να κάθεται πρώτη σειρά στις επιδείξεις όπου η Τζένερ έχτιζε το όνομα της για να μην ταυτίζονται και πολύ μεταξύ τους.

Αυτός είναι ένας αστικός μύθος που η Κένταλ δεν θέλει ακόμη να διαψεύσει. Σίγουρο είναι ότι το επώνυμο Τζένερ σιγά σιγά θα είναι περιττό για τη 19χρονη που καταφέρνει μήνα με το μήνα να γίνεται το IT girl της δεκαετίας.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε