Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κάνε διακοπές στο εξοχικό του Νέλσον Μαντέλα! Μπορείς!

Κάνε διακοπές στο εξοχικό του Νέλσον Μαντέλα! Μπορείς!

Ήταν ηγέτης της αντίστασης στο απαρτχάιντ, πάλεψε ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις, πέρασε χρόνια φυλακισμένος για αυτά που πρέσβευε, ήταν ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, δημοφιλής σε διάσημους και όπως όλοι όσοι έχουν καλές δημόσιες σχέσεις, τιμημένος ΚΑΙ με το Νόμπελ Ειρήνης.

Ο Μαντίμπα ήταν μια προσωπικότητα που η Ιστορία ακόμη δεν μπορεί να κρίνει αντικειμενικά (πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν ένας θιασώτης της βίας που συνεργάστηκε με φιλοφασιστικά καθεστώτα, άλλοι υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες δεν του επέτρεπαν καμία ειρηνική επανάσταση κοκ) όλοι όμως μπορούν να συμφωνήσουν σε αυτό: Ο Νέλσον Μαντέλα ήξερε που και πως να κάνει διακοπές.

Το γούστο και τη φιλοξενία που απολάμβαναν διάσημοι εφοριακοί της πολιτικής κάτω από τους προβολείς (όπως η Oprah Winfrey ή ο Bono που πονάει για έσοδα, περίπου φιλανθρωπικά) μπορείς να την απολαύσεις και εσύ σήμερα αφού το εξοχικό του ηγέτη των Νοτιοαφρικανών από τις 27 Απριλίου είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Σκέψου το σαν μια ευκαιρία να ζήσεις περίπου σε ένα ιστορικό κατάλυμα με την πολυτέλεια και τις ανέσεις να σβήνουν κάθε μνήμη πόνου από την ιστορία της χώρας.

Έτσι, αν εσύ και οι υπόλοιποι έντεκα (το Nelson Mandela Centre for Reconciliation κοιμίζει μέχρι και 12 ενήλικες) μπορείς να διαθέσεις από $5,848 μέχρι $7,101 τη βραδιά θα απολαύσεις τα πάντα. Οδηγός σαφάρι θα σε γυρίσει στα θαύματα της περιοχής, οι ρινόκεροι, οι ελέφαντες, τα λιοντάρια και οι λεοπαρδάλεις θα ενθουσιαστούν με την επιλογή σου, ο σεφ θα κάνει ένα μενού κομμένο και ραμμένο στα γούστα σου και το σώμα σου θα μπορέσει να χαλαρώσει στη θερμαινόμενη πισίνα που ο Μαντέλα έκανε μπουρμπουλήθρες μαζί με τον Μπιλ Κλίντον ανάμεσα σε άλλους.

Επιπλέον η βίλα που χτίστηκε το 2001 και βρίκεται λίγο έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στο πολυτελές συγκρότημα Shambala Private Game Reserve έχει καθιστικό με τα πάντα, τραπεζαρία, αίθουσα συνεδριάσεων, ένα master bedroom με δύο γκαρνταρόμπες και πέντε επιπλέον υπνοδωμάτια με en suite μπάνια.

Ο μπάτλερ και το υπηρετικό προσωπικό είναι πρόθυμοι να κάνουν κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα αρκεί να μην τους ρωτήσεις εαν τελικά η Νότια Αφρική έχει θεραπευθεί από τον ιό της ξενοφοβίας που ειρωνικά την τρώει από μέσα της. Θα σου δείξουν το γκαζόν και θα πάνε να κάνουν φρουτοσαλάτα.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε