Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Kλείστε τα μάτια σας! Η κόρη του Λένι Κράβιτζ ντύνεται με latex

Kλείστε τα μάτια σας! Η κόρη του Λένι Κράβιτζ ντύνεται με latex

Aπό το 2007, όταν και έφηβη ακόμη εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό “No Reservations” και μετά τις εμφανίσεις της στο βιοτριολικό “Californication”, η κόρη του Λένι Κράβιτζ και της Λίσα Μπονέ έμεινε για τα καλά κάτω από τον προβολές.

Αναπόφευκτο; Σίγουρα. Θεμιτό; Ακόμη πιο σίγουρα.

Σήμερα η 26χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ετοιμάζεται ξανά να γίνει το κορίτσι της χρονιάς με δύο κινηματογραφικές εμφανίσεις. Το “Mad Max: The Fury Road” και το δεύτερο μέρος της Ανταρσίας ήδη την εκτοξεύουν στο χρηματιστήριο αξιών και η Ζόι αποφάσισε να μας υποδεχθεί παίζοντας παιχνίδια πόνου και εξουσίας για το περιοδικό Complex. «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές από τα 16 μέχρι τα 18 μου περίπου.

Άρχισα να έχω διατροφικές διαταραχές στο γυμνάσιο και δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Νομίζω ότι ήταν η περίοδος που έπρεπε να μάθω τη γυναικεία μου πλευρά και ήμουν περικυκλωμένη από τη δημοσιότητα. Βέβαια δε νομίζω ότι ήταν η δημοσιότητα το πρόβλημα αλλά το ότι έβλεπα από μέσα αυτόν τον κόσμο. Ένιωθα πολύ πίεση» λέει στη συνέντευξη.

Από την ανορεξία στη βουλιμία, η αρχή του 2015 την βρήκε με μια υπόσχεση. Να βρει ξανά τον εαυτό της και να γίνει καλά. «Ήταν σαν να με επισκέφθηκε κάποιο πνεύμα και να μου είπε πως πρέπει να σταματήσω. Ένιωσα σαν να έχει φύγει ένα κομμάτι μου τώρα, κάτι που με έκανε συνεχώς ανασφαλής κι αισθάνομαι τέλεια» πρόσθεσε.

Ξεκαθαρίζοντας ότι, όχι δεν είναι ζευγάρι με τον ράπερ Drake αλλά απλά καλοί φίλοι που εμνέουν ο ένας τον άλλον, η διάσημη κόρη των διάσημων γονιών έχει παράπονο. «Κανείς δε μου ζητάει να βγούμε. Όταν γνωρίζω κάποιον που είναι κουλ και μ’ αρέσει, τις περισσότερες φορές μου λένε πως είμαι τόσο κουλ που δε μπορούν να το διαχειριστούν» είπε το κορίτσι των 26 Μαίων παίζοντας με σκονιά, με λάτεξ, μια dominatrix νέας γενιάς που όμως θα ήθελε να τα παρατήσει όλα για να γίνει αγρότισα.

“Η μητέρα μου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και υπήρξαν φορές που ένοιωθα άβολα με αυτό” είπε ενώ επέστρεψε στο γονίδιο του coolness που της κληροδοτήθηκε από εκείνη. “Όταν την γνωρίζουν δεν της μιλάνε πολύ ενώ η ίδια δεν έχει επίγνωση του πόσο απίθανη είναι. Δεν ξέρει τι σημαίνει στους άλλους!”

“Δεν νομίζω ότι με χαρακτηρίζει η επαναστατικότητα” είχε πει στην Ιndependent κάποιες μέρες πριν. Έχει δίκιο. Γιατί μια γυναίκα σαν αυτήν με γονείς σαν αυτούς θα μπορούσε να έχει λόγο να επαναστατήσει απέναντι σε κάτι εαν δεν την κινηματογραφούν σωστά; Από το X Men σε βίντεο για τον Jay Z και σε καριέρα μοντέλου για τη Vera Wang η Ζόι το πιο ριζοσπαστικό που θα μπορούσε να κάνει είναι να βρει μια κανονική δουλειά σαν όλους μας. Δεν σκοπεύει σε κάτι τέτοιο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε