Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξέρω τι πορνό έβλεπες το Πάσχα

Ξέρω τι πορνό έβλεπες το Πάσχα

Κάποιοι ανάμεσα μας δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο αλλά μόνο ανίερες αμαρτίες που είναι αποφασισμένοι να τις εκτονώσουν με συνέπεια και θεία (περίπου) προσήλωση.

“Πως διαμορφώθηκε η κινητικότητα στις αναζητήσεις του πορνό κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας;” αναρωτήθηκες. “Έτσι ακριβώς” απαντάει η ομάδα του PornHub Insights η οποία ενθουσιάζει, χαρίζοντας γραφήματα για μια ενημέρωση οπτικοποιημένη.

Ακόμη και αν τα στατιστικά δεδομένα αφορούν το Πάσχα των Καθολικών, κάποια ενδιαφέροντα σημεία αξίζουν της προσοχής σου. Όπως ότι ναι μεν η επισκεψιμότητα είχε μια γενικευμένη πτώση (μικρότερη όμως από αυτή που σημειώνεται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων που προφανώς τα λαμπάκια κάνουν μια οργιαστική ambiance ή από εκείνη της Πρωτοχρονιάς οπότε και η κραιπάλη κρατάει πολλά δάχτυλα μακριά από την ενασχόληση τους), οι αναζητήσεις δε ήταν προσαρμοσμένες στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Η κατάνυξη ερμηνεύθηκε στη μηχανή αναζήτησης της μεγαλύτερης ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου με όρους όπως “Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών” και “Πασχαλινό Κουνελάκι” να έχουν την τιμητική τους.

Οι αναζητήσεις με τη λέξη “Πάσχα” είχαν μια αύξηση της τάξης του 2130% ενώ αυτές με τη λέξη “Κουνέλι” αυξήθηκαν κατά 845%. Οπότε αθροιστικά οι χρήστες που αναζήτησαν κάτι από τα δύο το έκαναν με συνέπεια 3240% μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως. Άλλες αναζήτήσεις που έχουν ενδιαφέρον είναι αυτή της “Jessica Rabbit”

(που δεν πρόκειται για αυτήν την εκδοχή

αλλά για αυτή)

αλλά και τα “Η Γυναίκα Πάει Στην Εκκλησιά” και “Κουνελοαυτιά”. Επίσης τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπάνε το πορνό έψαξαν να δουν βίντεο με κοστούμια εμπνευσμένα από τις μέρες αυτές, αναζήτησαν συμπλέγματα σε Καθολικά ιερά, καλόγριες, μοναχούς, ιερείς κοκ. Στο Χριστιανικό κόσμο, η επισκεψιμότητα χαρακτηρίστηκε μεν από μια πτωτική διάθεση όπως φαίνεται και από το γράφημα όπου μπορείς να δεις τις χώρες με τη μεγαλύτερη κίνηση παγκοσμίως πριν και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Οι Ρουμάνοι (που δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν αφού μόλις πριν ένα χρόνο έβγαλαν σχέδιο νόμου σύμφωνα με το οποίο θα είναι υποχρεωτικό το μάθημα της Ηθικής αντί του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία) απείχαν περισσότερο από τους Γερμανούς στο ανίερο ενώ οι κάτοικοι των ΗΠΑ αλλά και οι Ολλανδοί είχαν πάνω κάτω την ίδια διάθεση ενώ το Πάσχα που είναι μια γιορτή για τους Χριστιανούς ανάμεσα μας δεν αφορά καθόλου τους Ιάπωνες, τους Ινδούς και τους Αυγύπτιους οι οποίοι έκαναν αυτό που κάνουν πάντα. Πορνό έψαχναν, πορνό ψάχνουν, Πάσχα μπαίνει, Πάσχα βγαίνει. “Τα Πάθη ερμηνεύονται ποικιλοτρόπως, αμήν” είπε η Κέιτ Άπτον και μετά πάτησες το play.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε