Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μετά από αυτό το βίντεο θα σκέφτεσαι το σεξ συχνότερα από κάθε 6 δευτερόλεπτα

Μετά από αυτό το βίντεο θα σκέφτεσαι το σεξ συχνότερα από κάθε 6 δευτερόλεπτα

Σταμάτα να κάνεις like και να επιδίδεσαι σε σχόλια στο facebook.

Σταμάτα να κάνεις hashtag και κάνε μια παύση από τη γκαλεί των εικόνων που προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή σου από εσένα και τις ορμές σου.

Είναι δεδομένο ότι έχεις ήδη σταματήσει να είσαι παραγωγικός ευσυνείδητος υπάλληλος γιατί αυτή τη στιγμή διαβάζεις το τελευταίο ερωτικό πείραμα που αποφάσισε να εκτελέσει με μαεστρία ο δημιουργικός μάστορας της διαφημιστικής TBWA/London Walter Campbell (ένας από τους ανθρώπους που έχρισαν τη Scarlett Johansson ερωτικό alien στο υπέροχο Κάτω Από Το Δέρμα) με συμμάχους τους πολλούς.

Με τα βλέμματα των Rankin, Vicky Lawton, Trisha Ward και David Allain και με εταιρεία παραγωγής την πάντα τολμηρή σαν τον δημιουργό του, Rankin Films, το διαφημιστικό σποτ διάρκειας 2,5 λεπτών που φέρει τον τίτλο “X” κάνει αυτό που υπόσχεται.

Να δώσει ξυλιές στις αισθήσεις και να υπενθυμίσει σε όλους ότι το σεξ είναι μια δύναμη που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ.

Με αναφορές στη Γυναίκα που ο Helmut Newton ήθελε να προσκυνήσει, η καμπάνια έχει γίνει ήδη viral -το ζητούμενο άλλωστε της εταιρείας που όταν τη δημιούργησε ο Sam Roddick (γιος της ακριβίστριας που επινόησε τα εξίσου επιτυχημένα Body Shop, Αnita Rodick) έφερε επανάσταση στις κρεβατοκάμαρες και τα υφάσματα που αξίζουν να φορεθούν σε αυτές.

Ονομάζοντας την Coco De Mer (καθώς ο καρπός του κοκοφοίνικα που ευδοκιμεί στις Σεϋχέλλες του θύμιζαν το σχήμα ζουμερών, γυναικείων οπισθίων), η επιχείρηση θέλει να χτυπήσει κατευθείαν στα βασικά ένστικτα της κατανάλωσης και της ερωτικής επιθυμίας.

Σύμφωνα με έρευνες, σκεφτόμαστε το σεξ συχνά, περίπου κάθε 6 δευτερόλεπτα.

Οι εικόνες εναλλάσσονται, δεν είναι κάτι ήρεμο το ταξίδι στον κόσμο της Coco De Mer. Μετά από το play οι άνθρωποι πίσω από το αμαρτωλό δημιούργημα πιστεύουν ότι η συχνότητα αυτής της σκέψης θα αλλάξει. Κάνε το πείραμα μόνος ή με την παρέα της αρεσκείας σου.

Coco de Mer: X from TBWALondon on Vimeo.

Οι φωτογραφίες από την ειδική προβολή στην οποία δήλωσε παρουσία το Le Modalogue

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε